Web Analytics
Jump to content

live dvder


Lejs

Recommended Posts

På DVD har jeg:

Dream Theater

- Live in Tokyo/5 Years in a LIVEtime

- Live Scenes From New York

- Live at Budokan

- Echos Hill - An Evening With Dream Theater (Oslo 2004)

Toto:

- Greatest Hits Live ...and more (1990)

- Live in Amsterdam

- The Ultimate Clip Collection

Annet:

- Rattle and Hum (U2)

- Best of Dire Straits

- Good-News on Tour 2004

10 titler, 13 DVD'er totalt

Link to comment
Share on other sites

Dream Theater - Live Scenes From New York

Dream Theater - Live at Budokan

Led Zeppelin - The Song Remains The Same

Metallica - Live Sh*t

Metallica - Cunning Stunts

Metallica - S&M

Siden spørsmålet var hvor mange DVD-er av band vi har så slenger jeg med to til selv om de ikke er rene livekonserter.

Metallica - Some kind of Monster

Nightwish - End of Innocence

Edit: St. Anger-DVD-en som fulgte med albumet.

Link to comment
Share on other sites

Crossroads Guitar Festival

Dream Theater - "Live at Budokan"

G3 Live in Concert

G3'03 Live in Denver

John Mayer - "Any Given Thursday"

Steve Vai - "Live at the Astoria London"

The Smashing Pumpkins - "Euphoria"

The Smashing Pumpkins - "Rotten Apples - Greatest Hits"

Pluss at jeg har til vane å sikre meg ltd. edt. utgaven av nye album, og har derfor liggende DVD'er som har fulgt med HIM - "An Love Said No", Metallica - "St. Anger", Cave In - "Antenna"...

Link to comment
Share on other sites

17.

Guns N' Roses - Use Your Illusion (Live in Tokyo) 1 + 2

GN'R Use Your Illusion 1 (VHS)

Guns N' Roses - Makin' Fuckin' Videos: November Rain (VHS)

Led Zeppelin - The Song Remains The Same (VHS, DVD)

Metallica - Cunning Stunts

Metallica - Some kind of Monster

Metallica - Classic Albums: Black Album

Metallica - 2 of One (VHS)

Slipknot - Disasterpieces

Gluecifer - Royally Stuffed

Green Day - International Superhits!

Paul McCartney - Back in the USA

Pink Floyd - The Wall (filmen)

Roger Waters m/venner - The Wall Live in Berlin

David Gilmour - In Concert

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg kan ikke svare på om det kan skade noe, men jeg tror jeg ville latt være om jeg var deg. Uansett vil det låte ganske kjipt. En PA-høyttaler er designet for å gjengi alle frekvenser mest mulig likt, mens en gitarhøyttaler har veldig annerledes respons. Den kutter tonnevis av høye frekvenser, og har generelt en helt annen EQ-kurve på frekvensene som den slipper gjennom. For clean-lyd kan en PA-forsterker kanskje fungere sånn noenlunde, men med en gang du legger på litt vreng så låter det ekstremt kvasst og ubehagelig. Valg av høyttaler vil på mange måter påvirke lyden din mer enn valg av forsterker.
  • Har nettopp kjøpt en marshall dsl 100w forsterker, men kabinettet må vente litt til penga strekker til. En venn av meg har noe greier liggende, en peavey pa høytaler etter hva jeg har skjønt. Dette er hva jeg fant om den på nett: «The Peavey Mod# 112 PT PA Enclosure was produced in 1986 & 1987 and sold for $139.50 each. They are rated at 100 watts Rms and 200 watts Peak Power. The 12 inch Woofer is a EMINENCE Loud Speaker and the 3 inch Tweeter is a MOTOROLA Piezo. The enclosure does not contain crossover components, it is straight wired from the input jacks to the speakers. They will work with a Mixer/Power Amp rated from 125 to 200  Peak Power Wattage @ 8 ohms. (Example - Peavey MP 4 Mixer/Amp Mark III Series).» Kan dette funke som en midlertidig løsning? Jeg er helt nybegynner på dette her. Pa høytalere til gitarforsterker er såklart ikke ideelt, men funker det uten at jeg skader noe? Stemmer watt og Ohm overens med forsterkeren? Forsterkeren kan også kjøres på 50watt istedenfor 100 hvis det er bedre. Bak på høytaleren står det 16 Ohm og det er 2 inputs uten noe tekst, hvordan kobler jeg den sammen med forsterkeren? Hva skal hvor? Legger ved bilde:
  • Jeg er helt ny på dette med rørforsterker og kabinett og prøver å lære meg the basics så jeg kan forsikre meg om at spillesteder har riktig kabinett når jeg kun har med forsterkeren Har en marshall dsl100 på 100 watt. Jeg har forstått det slik at kabinettet helst skal være minst dobbelt så mange watt som forsterkeren så man har nok å gå på. Men jeg har også muligheten til å kjøre forsterkeren på 50 watt, vil dette da bli det samme som å bare ha en vanlig 50 watt forsterker slik at et kabinett på 100watt skal være i orden når jeg har forsterkeren på 50 watt? Har antall høytalere i kabinettet noe å si så lenge den kombinerte watten i kabinettet er dobbelt så mye som forsterkeren, altså vil et 1x12  eller 2x12 kabinett være greit så lenge kabinettet totalt har høy nok watt? Mono/stereo kabinett. Hva er hensikten med å sette et kabinett på stereo? Er det for å kunne bruke 2 forsterkere på ett kabinett? Eller for å koble flere kabinetter til samme forsterker? Skulle gjerne visst litt rundt det. Skulle gjerne hatt en liten innføring i dette med Ohm også, hvordan skal ting kobles sammen, eventuelt andre ting å tenke på Har prøvd å titte litt på YouTube og lest på litt engelske sider men blir liksom ikke helt klok på det. Håper nok kan gi meg det inn med teskje så jeg lærer dette her:)
  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.