Web Analytics
Jump to content

Ny Wolfgang!


Guest

Recommended Posts

Siden vår kjære Ediie har byttet til Charvel (Som forøvirg lager noen fantastisk flotte og rimelige gitarer i "Journeyman"-serien) driver forhandlere over hele verden nå og selger ut de siste gitarene som er igjen med "Wolfgang" og "EVH" på headstocken. Det var altså en EVH Special (Ikke QT Special, men "Special") på tilbud som jeg for noen dager siden snubla over hos min lokale forhandler...

Jeg har tidligere klimpra på OLP og Musicmans versjoner og syns de var ganske så kjekke! Denne gangen ble jeg oevrvelda.. Så nå står den her hjemme og får ganske mye oppmerksomhet!

MEN!

jeg gjorde ikke leksa mi godt og noen har noen små spørsmål om denne gitaren... Tremen er ikke flytende. Det går bare an å "dive" med den. Jeg visste dette på forhånd, men syns ikke det var noen spesiell ulempe... Ryker en streng så blir den ikke ustemt! Det hadde alikevel vært kjekt om det gikk an å modde den flytende! Det går jo ant å bare stille den om så den flyter på samme måte som på strats. Altså uten å sette meiselen i kroppen, men er det noen som har noen erfaring med dette? Hvor dypt kan man komme uten å miste for mye dive? Det var en drop-tuner på denne gitaren som jeg sporenstreks fjerna etter strengeskifte (fra 0.09 til 0.10) og jeg oppdaga at det ble for "nesten".. Tips og råd om dette?

Ellers? Herlig lyd! Herlig hals! Nett og fin siden den nederste delen av kroppen er mindre en på andre gitarer og man kommer godt til! Mørkerød flammetopp, helsvart bakside og fin trefarget binding på sidene... flotters!

Tidligere har det vært diskusjoner her på forumet om halsen på Wolfer er kortere en på andre.. jeg han herved avlive denne myten! Det er 22 bånd på den og målebåndet sier 25.5 tommer!! Altså EKSTAKT like lang som på en strat! :P Pirkepirkepirke..

Link to comment
Share on other sites

Ellers? Herlig lyd! Herlig hals! Nett og fin siden den nederste delen av kroppen er mindre en på andre gitarer og man kommer godt til! Mørkerød flammetopp, helsvart bakside og fin trefarget binding på sidene... flotters!

Hmm flammetopp, og hvit binding sier du? Det er ingen "special" min gode venn. Det er en standard :) Gratulerer med verdens grommeste gitar forøvrig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.