Web Analytics
Jump to content

Ny Wolfgang!


Guest
 Share

Recommended Posts

Siden vår kjære Ediie har byttet til Charvel (Som forøvirg lager noen fantastisk flotte og rimelige gitarer i "Journeyman"-serien) driver forhandlere over hele verden nå og selger ut de siste gitarene som er igjen med "Wolfgang" og "EVH" på headstocken. Det var altså en EVH Special (Ikke QT Special, men "Special") på tilbud som jeg for noen dager siden snubla over hos min lokale forhandler...

Jeg har tidligere klimpra på OLP og Musicmans versjoner og syns de var ganske så kjekke! Denne gangen ble jeg oevrvelda.. Så nå står den her hjemme og får ganske mye oppmerksomhet!

MEN!

jeg gjorde ikke leksa mi godt og noen har noen små spørsmål om denne gitaren... Tremen er ikke flytende. Det går bare an å "dive" med den. Jeg visste dette på forhånd, men syns ikke det var noen spesiell ulempe... Ryker en streng så blir den ikke ustemt! Det hadde alikevel vært kjekt om det gikk an å modde den flytende! Det går jo ant å bare stille den om så den flyter på samme måte som på strats. Altså uten å sette meiselen i kroppen, men er det noen som har noen erfaring med dette? Hvor dypt kan man komme uten å miste for mye dive? Det var en drop-tuner på denne gitaren som jeg sporenstreks fjerna etter strengeskifte (fra 0.09 til 0.10) og jeg oppdaga at det ble for "nesten".. Tips og råd om dette?

Ellers? Herlig lyd! Herlig hals! Nett og fin siden den nederste delen av kroppen er mindre en på andre gitarer og man kommer godt til! Mørkerød flammetopp, helsvart bakside og fin trefarget binding på sidene... flotters!

Tidligere har det vært diskusjoner her på forumet om halsen på Wolfer er kortere en på andre.. jeg han herved avlive denne myten! Det er 22 bånd på den og målebåndet sier 25.5 tommer!! Altså EKSTAKT like lang som på en strat! :P Pirkepirkepirke..

Link to comment
Share on other sites

Ellers? Herlig lyd! Herlig hals! Nett og fin siden den nederste delen av kroppen er mindre en på andre gitarer og man kommer godt til! Mørkerød flammetopp, helsvart bakside og fin trefarget binding på sidene... flotters!

Hmm flammetopp, og hvit binding sier du? Det er ingen "special" min gode venn. Det er en standard :) Gratulerer med verdens grommeste gitar forøvrig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.