Web Analytics
Jump to content

Få vintage look på gitaren?


Guest Ziggy Stardust

Recommended Posts

Guest DackA

Har hørt og sett at folk har dyppet pickupdekselene sine i kaffe osv for å få de til å se vintage ut, men lurer da på hvordan de gjør med kroppen for å få den til å se litt slitt å gammel ut, sånn som på relic strater, litt lakk slitt av osv..

Link to comment
Share on other sites

Hvordan Fender og Gibson gjør er det ingen andre enn de hos Fender og Gibson som veit. Siden de holder det hemmelig. Men bruk fantasien din, litt sandpappir, en varme pistol, kniv osv... bruk fantasien din ;)

Link to comment
Share on other sites

For å "age" lakken på gitarer kan du sette den ute i sola noen varme dager (dekk til greipebrettet), da falmer lakken endel etterhvert.

For å få sånn "gammel sliten lakk" look, så legger de faktisk hele gitaren inn i fryseren og tar den ut etter en stund, da sprekker lakken litt her og der.

Disse to teknikkene er glimrende for å eldre looken på gitaren sin, men jeg vet ikke HVOR lenge den skal ligge i fryseren.. Ligger den der for lenge kan halsen din vri seg i samme slengen.. Ukult..

Link to comment
Share on other sites

Syntes at sånnt Relic greier & Vintage tillgjøring av instrumenter er TULL

Jeg liker at instrumentene mine er reno & Cleane !

At man relicer deler & hardware på f.eks en vintage gitar for å å det estetisk pent er jeg med på men allt dette Relic styret er bullshit om du spør meg !

Jeg har hatt fem -seks gamle fendere ( både 60 og ! tidl 70 talls ). Jeg har spilt på veldig mange vintage gitarer ......Både Fenders, Gibson & annet .... Jeg er ikke på knærne imponert...

For prisen av F.eks. en Pre-CBS Fender i strøken kondisjon får man jo en PRS Custom 24 med Uberflammer OG kanskje en Bogner amp !

Samler du derimot og skal invistere ?? Da er saken annen

Men det aller verste jeg ser er folk som selger bedritne gamle japse gitarer som vintage !!! ARGHHH....

Greit at GODE ! gamle Fenders & Gibsons både spiller og låter bra kan jeg være med på

:twisted: MEN ! hvorfor skal man herpe instrumentet sitt for å få det til å se vintage ut ? Du bare ødelegger verdien på dem

Link to comment
Share on other sites

Guest DackA

Malar du rustflekkar på bilen din?

Hahahaha' date=' knallbra punch! :mrgreen:[/quote']

Tror vi stiller det under verste argument noensinne :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.