Web Analytics
Jump to content

skal kjøpe et par pedaler


Boffen
 Share

Recommended Posts

jeg kjøper boss me-50 og satser heller på to tre pedaler, har lyst på en wha wha med ordentlig kvalitet og noe som får fram no skikkelig metal lyd, noen som vet hvor jeg får tak i det på norske nett butikker eller et sted i oslo/drammens området?

Link to comment
Share on other sites

Som sikkert enkelte har lagt merke til her på forumet de siste dagene har jeg forelsket meg fullstendig i lyden på Digitech metalmaster. Utrolig deilig gain, og det skriker ganske bra hele tiden. Sliter riktignok med å få til hyl som skikker seg ut (pinch har.) MM: THE way to go 8)

Wahpedaler har jeg ikke peiling på

PS til trådstarter: Når du er logget inn på forumet vises det en liten edit-knapp ved hver av trådene dine. Gjett hva den gjør :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hva slags forsterker har du?

Du vil ha en wah pedal? Crybaby er jo standarden, men du vil kanskje prøve ut noen mer moderne også?

Hva slags sound har forsterkeren du har?

Er det en transistor eller rørforsterker?

Hvilket sound vil du ha med pedalene?

Link to comment
Share on other sites

Hva slags forsterker har du?

Du vil ha en wah pedal? Crybaby er jo standarden' date=' men du vil kanskje prøve ut noen mer moderne også?

Hva slags sound har forsterkeren du har?

Er det en transistor eller rørforsterker?

Hvilket sound vil du ha med pedalene?[/quote']

vet ikke helt hvordan sound den har det er en brand x X-25R

transistor

mange forskjellige lyder jeg vil ha , spiller nesten all slags musikk, men skal nå bestille en Boss DS-2 Turbo Distortion og kanskje en til, noen som vet hva slags jeg burde ha?(1000 kroner maks)

Link to comment
Share on other sites

Hmm

Av dist-pedaler er det vel rør som gjelder. Jeg har veldig gode erfaringer med Soldano's GTO Supercharger, men du vil ikke få den helt store metal lyden da.

V2-Pedalen til Mesa er jo et greit valg, ellers har du den nye serien som jeg ikke husker navnet på som blei nevnt på førstesia her om dagen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.