Web Analytics
Jump to content

Bove [05.08.05] oppdatert [07.11.05]


bove

Recommended Posts

Var og kjøpte veggfester i går, så nå tenker jeg det er på tide med bilde:

gitarene.jpg

Akkustisk Yamaha med nylonstrenger. Verken særlig god å spille på eller god lyd, menmen... party!

Ibanez RG370DX 2004 mod. Kjører D'Addario XL .009 med lav action. Veldig lettspilt. Er ikke såååååå dårlig lyd heller (Standard picups)

Morgan Strat. Skjønner ikke hva alle har imot morganstratene. Selv synes jeg den er kjempefin å spille på, og lyden egner seg også bra til enkelte områder. Var egentlig standard svart/hvit, og har lugget omtrent ubrukt siden jeg fikk rg'en. Nylig tok jeg derimot og lakkerte plekterprettet blått, og pickupene, pot og switch sorte. Kjøpte deretter .012 strenger og stemte den i b e a d g b. (som 2.-7.-strengene på en standard 7strenger). Trykk her for å høre resultatet

Personlig mener jeg den har fått kraftige løft både lyd- og utseendemessig.

12.jpg

Denne Morgan 12-strengeren kjøpte jeg nylig brukt av Debris. Kjempefin lyd og god å spille på.

effekter.jpg

(NB: Hybelkaninene er kun lagt på i photoshop for å gi mer autentisk gutteromsfølelse)

Crateforsterkeren min (som jeg nesten ikke bruker), Digitech Metal Master og Marshall Jackhammer (koblet i 110% true bypass for tiden. Noen som vil kjøpe?)

sub.jpg

Kjørte tidligere lyden fra Metal Master'ns CIT-utgang, inn i et Audigy lydkort og videre ut i et Logitech Z-560 Høytalleranlegg. Dugde egentlig veldig bra til metal, men nå har jeg gått til annskaffelse av en slik:

blackbox.gif

M-Audio Black Box er noe som kan sammenlignes med en pod. Orket ikke legge sååååå mye penger i en pod, så jeg kjøpte heller denne på tilbud til 1800.

-Forsterkersimulatorer: Mange gode etterligninger fra kjente amper

-Effekter: Talkbox, Flanger, Arpeggio (den funker faktisk :P), Delay og diverse andre greier. Kanskje ikke de beste effektene, men de fungerer greit, spesielt delayen og talkboxen.

-Trommesamples: Masse forskjellige trommeriff, slik at du alltid finner noe som passer til det du skal spille.

-Midi-synkroniserte effekter (som jeg ikke klarer å få til å funke. Noen som vet om noe som må fikses i CuBase SX?)

Har bare hatt denne i en knapp uke, og føler ikke helt jeg har grunnlag for å skrive noen skikkelig annmeldelse enda. Legger heller ut et lydklipp foreløpig:

M-Audio Black Box show-off

Edited by bove
Link to comment
Share on other sites

Var og kjøpte veggfester i går, så nå tenker jeg det er på tide med bilde:

gitarene.jpg

Akkustisk Yamaha med nylonstrenger. Verken særlig god å spille på eller god lyd, menmen... party!

Ibanez RG370DX 2004 mod. Kjører D'Addario XL .009 med lav action. Veldig lettspilt. Er ikke såååååå dårlig lyd heller (Standard picups)

Morgan Strat. Skjønner ikke hva alle har imot morganstratene. Selv synes jeg den er kjempefin å spille på, og lyden egner seg også bra til enkelte områder. Var egentlig standard svart/hvit, og har lugget omtrent ubrukt siden jeg fikk rg'en. Nylig tok jeg derimot og lakkerte plekterprettet blått, og pickupene, pot og switch sorte. Kjøpte deretter .012 strenger og stemte den i b e a d g b. (som 2.-7.-strengene på en standard 7strenger)

Personlig mener jeg den har fått kraftige løft både lyd- og utseendemessig.

Helt greit utstyr, hva med å legge ut ampen og evt effekter? hvis du har

Link to comment
Share on other sites

Har ikke akkurat så mye spennende der nei. Har en crate GX15R Forsterker og en jackhammer som jeg veldig sjelden bruker. For tiden låner jeg en metalmaster som jeg kjører rett i pcen gjennom CIT-utgangen. Må si surroundannlegget utkonkurerer den 15watten ganske lett

Link to comment
Share on other sites

Synes faktisk 370DXn er meget god i forhold til pris! Har en slik sjøl, byttet ut bridge og neck pupsa med en duncan og dimarzio og nå låter gitaren kanon.. utrolig lettspilt sak ja. Kan trygt anbefale deg å bytte ut pickupsa, gitaren går fra å være allright iforhold til pris til bli kanon.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
Tror vi har samme lydsystem :wink: Har også noe Logitech Z-opplegg.

Spiller ikke gjennom den da. Spiller gjennom en liten Cube 15' date=' som... ikke akkurat er veldig bra sammen med en ibanez.[/quote']

"Hemmeligheten" i systemet mitt er ikke forsterkeren og høytallerne, men derimot Metal Master'ns CIT-utgang.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.