Web Analytics
Jump to content

Bove [05.08.05] oppdatert [07.11.05]


bove
 Share

Recommended Posts

Var og kjøpte veggfester i går, så nå tenker jeg det er på tide med bilde:

gitarene.jpg

Akkustisk Yamaha med nylonstrenger. Verken særlig god å spille på eller god lyd, menmen... party!

Ibanez RG370DX 2004 mod. Kjører D'Addario XL .009 med lav action. Veldig lettspilt. Er ikke såååååå dårlig lyd heller (Standard picups)

Morgan Strat. Skjønner ikke hva alle har imot morganstratene. Selv synes jeg den er kjempefin å spille på, og lyden egner seg også bra til enkelte områder. Var egentlig standard svart/hvit, og har lugget omtrent ubrukt siden jeg fikk rg'en. Nylig tok jeg derimot og lakkerte plekterprettet blått, og pickupene, pot og switch sorte. Kjøpte deretter .012 strenger og stemte den i b e a d g b. (som 2.-7.-strengene på en standard 7strenger). Trykk her for å høre resultatet

Personlig mener jeg den har fått kraftige løft både lyd- og utseendemessig.

12.jpg

Denne Morgan 12-strengeren kjøpte jeg nylig brukt av Debris. Kjempefin lyd og god å spille på.

effekter.jpg

(NB: Hybelkaninene er kun lagt på i photoshop for å gi mer autentisk gutteromsfølelse)

Crateforsterkeren min (som jeg nesten ikke bruker), Digitech Metal Master og Marshall Jackhammer (koblet i 110% true bypass for tiden. Noen som vil kjøpe?)

sub.jpg

Kjørte tidligere lyden fra Metal Master'ns CIT-utgang, inn i et Audigy lydkort og videre ut i et Logitech Z-560 Høytalleranlegg. Dugde egentlig veldig bra til metal, men nå har jeg gått til annskaffelse av en slik:

blackbox.gif

M-Audio Black Box er noe som kan sammenlignes med en pod. Orket ikke legge sååååå mye penger i en pod, så jeg kjøpte heller denne på tilbud til 1800.

-Forsterkersimulatorer: Mange gode etterligninger fra kjente amper

-Effekter: Talkbox, Flanger, Arpeggio (den funker faktisk :P), Delay og diverse andre greier. Kanskje ikke de beste effektene, men de fungerer greit, spesielt delayen og talkboxen.

-Trommesamples: Masse forskjellige trommeriff, slik at du alltid finner noe som passer til det du skal spille.

-Midi-synkroniserte effekter (som jeg ikke klarer å få til å funke. Noen som vet om noe som må fikses i CuBase SX?)

Har bare hatt denne i en knapp uke, og føler ikke helt jeg har grunnlag for å skrive noen skikkelig annmeldelse enda. Legger heller ut et lydklipp foreløpig:

M-Audio Black Box show-off

Edited by bove
Link to comment
Share on other sites

Var og kjøpte veggfester i går, så nå tenker jeg det er på tide med bilde:

gitarene.jpg

Akkustisk Yamaha med nylonstrenger. Verken særlig god å spille på eller god lyd, menmen... party!

Ibanez RG370DX 2004 mod. Kjører D'Addario XL .009 med lav action. Veldig lettspilt. Er ikke såååååå dårlig lyd heller (Standard picups)

Morgan Strat. Skjønner ikke hva alle har imot morganstratene. Selv synes jeg den er kjempefin å spille på, og lyden egner seg også bra til enkelte områder. Var egentlig standard svart/hvit, og har lugget omtrent ubrukt siden jeg fikk rg'en. Nylig tok jeg derimot og lakkerte plekterprettet blått, og pickupene, pot og switch sorte. Kjøpte deretter .012 strenger og stemte den i b e a d g b. (som 2.-7.-strengene på en standard 7strenger)

Personlig mener jeg den har fått kraftige løft både lyd- og utseendemessig.

Helt greit utstyr, hva med å legge ut ampen og evt effekter? hvis du har

Link to comment
Share on other sites

Har ikke akkurat så mye spennende der nei. Har en crate GX15R Forsterker og en jackhammer som jeg veldig sjelden bruker. For tiden låner jeg en metalmaster som jeg kjører rett i pcen gjennom CIT-utgangen. Må si surroundannlegget utkonkurerer den 15watten ganske lett

Link to comment
Share on other sites

Synes faktisk 370DXn er meget god i forhold til pris! Har en slik sjøl, byttet ut bridge og neck pupsa med en duncan og dimarzio og nå låter gitaren kanon.. utrolig lettspilt sak ja. Kan trygt anbefale deg å bytte ut pickupsa, gitaren går fra å være allright iforhold til pris til bli kanon.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
Tror vi har samme lydsystem :wink: Har også noe Logitech Z-opplegg.

Spiller ikke gjennom den da. Spiller gjennom en liten Cube 15' date=' som... ikke akkurat er veldig bra sammen med en ibanez.[/quote']

"Hemmeligheten" i systemet mitt er ikke forsterkeren og høytallerne, men derimot Metal Master'ns CIT-utgang.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.