Web Analytics
Jump to content

Mira Craig


Hugo
 Share

Recommended Posts

Hva synes folket om Mira Craig?

(Hit: "Boogeyman")

Artikkel for de som ikke er opplyst:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=285556

Synes selv at jenta skiller seg ut og imponerer med helt rå stemme og egen stil på de fleste områder. Skulle gjerne hørt mer slikt i radioen siden det divergerer kraftig fra standardmusikken vi utsettes for i hverdagen.

Det er litt sært, men kult...

Link to comment
Share on other sites

Nei ikke helt min stil, blir for mye listepop

Videoen er desverre like gale som alle andre "romperistevideoer"

Jeg bruker å si at Topp-20 er for de som er toppen 20 år gamle.

Mye industrisøppel for å si det rett ut.

Liker best musikk som er skrevet av skikkelige komponister

og helst også fremført av de samme. Industripop er værste sorten

uansett hvor bra det passer på dansegulvet.

MEN! Alt til sin tid, jeg kan fint "digge" sånn musikk også men hadde

aldri kjøpt eller satt på noe sånt hjemme :wink:

Link to comment
Share on other sites

For si det slik... Det er absolutt ikke min stil heller. Men jeg liker musikk innenfor de fleste sjangre så lenge det er spes og fengende. Og Boogeyman er jo ikke en låt som holder seg innenfor de faste Topp20-rammene.

Link to comment
Share on other sites

Mira Craig er ganske morsom hun, skal jeg si dere!

For det første har hun ganske så morsom aksent, pluss at hun høres ut som hun setter en våt sokk i halsen eller no etter hver setning. Hun vrikker på ræva og spiller på sex som bare det mens hun synger "Wait til the boogieman come for you" og om voodoo og slikt. Vittig.

Ikke nok med det, i musikk videoen viser hun også frem sitt skjulte talent som skater. Hun kjører, tro det eller ei, rett fram(eller nedover da) med et et skateboard med noe som likner på traktor hjul! :P

Link to comment
Share on other sites

Hun er latterlig pen (litt usaklig kanskje, men er vel ikke *helt* irrelevant for suksessen hennes), og virker begavet nok, men foreløpig gjør ikke musikken hennes noe videre for meg, er jeg redd. Tror vokalen har mye av skylda, da rytmene ikke var så gæli.

Link to comment
Share on other sites

Synes det er variasjonen mellom våt sokk i halsen, vanlig stemme uten sokk, sprekke stemmen og veldig veldig god etterlikning av bjeff som gjør låta spennende og sær. Veldig morsomt å høre på ja... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.