Web Analytics
Jump to content

Mira Craig


Hugo

Recommended Posts

Hva synes folket om Mira Craig?

(Hit: "Boogeyman")

Artikkel for de som ikke er opplyst:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=285556

Synes selv at jenta skiller seg ut og imponerer med helt rå stemme og egen stil på de fleste områder. Skulle gjerne hørt mer slikt i radioen siden det divergerer kraftig fra standardmusikken vi utsettes for i hverdagen.

Det er litt sært, men kult...

Link to comment
Share on other sites

Nei ikke helt min stil, blir for mye listepop

Videoen er desverre like gale som alle andre "romperistevideoer"

Jeg bruker å si at Topp-20 er for de som er toppen 20 år gamle.

Mye industrisøppel for å si det rett ut.

Liker best musikk som er skrevet av skikkelige komponister

og helst også fremført av de samme. Industripop er værste sorten

uansett hvor bra det passer på dansegulvet.

MEN! Alt til sin tid, jeg kan fint "digge" sånn musikk også men hadde

aldri kjøpt eller satt på noe sånt hjemme :wink:

Link to comment
Share on other sites

For si det slik... Det er absolutt ikke min stil heller. Men jeg liker musikk innenfor de fleste sjangre så lenge det er spes og fengende. Og Boogeyman er jo ikke en låt som holder seg innenfor de faste Topp20-rammene.

Link to comment
Share on other sites

Mira Craig er ganske morsom hun, skal jeg si dere!

For det første har hun ganske så morsom aksent, pluss at hun høres ut som hun setter en våt sokk i halsen eller no etter hver setning. Hun vrikker på ræva og spiller på sex som bare det mens hun synger "Wait til the boogieman come for you" og om voodoo og slikt. Vittig.

Ikke nok med det, i musikk videoen viser hun også frem sitt skjulte talent som skater. Hun kjører, tro det eller ei, rett fram(eller nedover da) med et et skateboard med noe som likner på traktor hjul! :P

Link to comment
Share on other sites

Hun er latterlig pen (litt usaklig kanskje, men er vel ikke *helt* irrelevant for suksessen hennes), og virker begavet nok, men foreløpig gjør ikke musikken hennes noe videre for meg, er jeg redd. Tror vokalen har mye av skylda, da rytmene ikke var så gæli.

Link to comment
Share on other sites

Synes det er variasjonen mellom våt sokk i halsen, vanlig stemme uten sokk, sprekke stemmen og veldig veldig god etterlikning av bjeff som gjør låta spennende og sær. Veldig morsomt å høre på ja... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.