Web Analytics
Jump to content

eXX0n [02.05.06]


eXX0n
 Share

Recommended Posts

Da var det på tide at jeg posta mitt utstyr :P Enjoy!

OPPDATERING: Har jo lakkert Vesteren nå så jeg må jo poste nytt bilde ;)

Vester SFT-70A

IMG_2027small.JPG

Min første el-gitar og har også vært hoved øksa mi i noen år. Produsert i 1991. Lisensiert Floyd og Gotoh stemmeskruer. Utrolig digg å spille på og har RÅ lyd og kommer aldri til å kvitte meg med den siden den er veldig sjelden.

Epiphone LesPaul Custom

HPIM1194.jpg

Konfirmasjons gave. Utrolig digg å spille på og har tøff lyd.

Epiphone LesPaul Special

HPIM1195.jpg

Billig øksa mi. Ikke noe særlig å skryte av, men den funker :P

Ritmo klassisk gitar

HPIM1196.jpg

Min aller første gitar. ganske morsom å spille på

Laney GH100L 100w topp og Laney GS412V 4*12 kabinett

IMG_2329small.JPG

Bytta Marshallen min og 4000,- mot dette monsteret. Har en sinnsykt kraftig vreng og en veldig klar clean. 1 kanal bare så det er litt vanskelig å gå fra vreng til clean, den har "switchable gain" så det er nesten mulig da. Bytta ut de 6L6 Sovtek rørene som satt i med JJ/Tesla E34L rør. Så nå er gutten fornøyd.

Peavy Rage158 15w

HPIM1200.jpg

Min første amp.

Effekter

IMG_2326small.JPG

Fra venstre øverst : Digitech Digidelay, Dod Bifet Preamp, Boss DS-1(har'n ikke lengre), Fender Tuner.

Fra venstre nederst: Dod Milkbox Comp, Boss Eq, Boss/Keeley DS-1 Ultra, Boss Comp, Dunlop Jimi Wha

Gem Keyboard

HPIM1201.jpg

Må jo ha med keyboardet jeg øver på :P

Frankencaster

IMG_2140small.JPG

Dette er en Frankencaster. Altså en Strat med Japan Squier kropp og Japan Fender hals. Den er satt sammen av en i USA. Bestillte denne hos Godlyd.no. Betalte 1800,- for gitaren og 2500,- for EMG Gilmour Pickupsettet som sitter på den. Den låter konge og er utrolig digg å spille på. Den er for tiden hoved øksa mi.

Edited by eXX0n
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 41
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja. Får ganske så bra clean lyd i den. Vrengen er litt vepsete da, men det var en stund jeg bare brukte den da :P Men altså, det er ikke den beste forsterkeren som finnes så jeg anbefaler deg å skaffe deg en råere forsterker om du har råd.

Link to comment
Share on other sites

Det er Vester micer, men jeg har lest et sted at det faktisk er EMG som har designa de..de er ikke aktive som de fleste EMG micer da...Bridgen er en Vester SP-2 den i midt er en singel-coil som ikke funker så den skal skiftes ut med en DiMarzio Tone Zone om en måned og den i neck posisjon er en Vester SP-1 som er en Humbucker i singelcoil størrelse...

Det som skal gjøres etter at jeg har fått tak i DiMarzio pickupen er at jeg skal sette inn en 3-veis bryter der tone potmeteret var som skal brukes til å velge mellom vanlig/coiltap/out of phase(tror jeg) på den måten vil jeg kunne få 15 forskjellige lyder ut av 1 gitar :D gleder meg^^ dessuten så skal jeg lakkere den på nytt for den lakken som er på den nå er blæh(ja det er jeg som har lakkert den selv, den var i artic white metallic :( dum jeg er). Det skal bli den råeste fjøla verdenen har sett!!!! :D heheh...

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

den marshall ampen er kanskje den eneste marshall ampen jeg liker, sinnsykt kul vreng og lyd, annet en den er jeg ingen stor fan av marshall, vester'n ble jo dritkul, og epiphone les paulen er også rå, men hvorfor har du fjerna plekterbrettet?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.