Web Analytics
Jump to content

Line 6 PODXT


Mr.CobainFan
 Share

Recommended Posts

Er det noen som vet noe særlig om denne??

Hvordan synes dere den er (generelt sett) Lydmessig, kvalitet osv.

Lurer på om jeg skal føre opp denne på ønskelista til jul, men så lurte jeg på hvordan det kom til å låte med litt "shabby" utstyr?

Gitar: Alf (vet ikke)

Amp: Laney HCM30R

Testet POD 2, den synes jeg var ganske kul, men....

Link to comment
Share on other sites

Pod'en e vel ganske bra til prisen (var det ikkje i 2-3 klassen) Og så vidt eg husker så e det en digital muliteffektprossessor. Selv så liker eg ikkje de digitale muliteffektprossessorene i den prisklassen. Har selv slitt med en Zomm gfx 707. Men til nybegynner bruk og sånn e de ypperlige, man får mange effekter man kan leke med osv. Spør no musikksjappen din om du ikkej kan få testet pod'en på forsterkeren din. Enten om de har en lik i butikken eller om du kan få lånt pod'en med deg hjem noen dager (hagstrøm musikk i bergen lar deg i allefall låne med deg hjem til test for en dag eller to)

Link to comment
Share on other sites

Amp simulator e tøft ja. Var sikkert ikkje den poden eg trodde det var. Sjølv så går eg å sikler på en Boss- GT6, ligger vel på en 5500kr har testet den og mener den e genial. Sjekk den ut, kan kanskje være verdt å gå opp en tusenlapp for å få noe skikkelige greier (sier ikkje at poden du ser på e dårlig, har bare ikkje testet den selv enda)

Link to comment
Share on other sites

syntes det er litt kjipt å si at du "ikke liker digitale prosessore i den prisklassen" når du har testa Zoomen , zoom har ikke lagd et eneste decent produkt ....

Poden låter veldig fint til innspilling, og man kan presse frem mange kule lyder om du kjører den rett i et lydkort .

Og den låter mye finere enn mange prosessore som er dyrere jeg har hørt . dette er som sagt snakk om å kjøre den rett i et kort ..

For deg som snakket om Amp Simulering , så drit i det . Det har ikke noe å si hva det står den simulerer, se på det som bare nye lyder . .

De ligner ikke på ampene det står ... sitt å skru isteden å finn en lyd som ikke "heter" noe , men som er orginal ....

Jeg vet ikke forskjellen på xt og 2 , sikkert litt mer av noe ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

hvis du er ute etter en boks for å spille inn sanger på pc eller harddisk-recorder, er kanskje pod tingen for deg. (Jeg vil nok heller anbefale noe fra tech21..)

Hvis du skal bruke den sammen med en gitarforsterker ville jeg heller gått for en brukt boss GT-3 eller GT-5. Selv om de har en tendens til å låte litt "digitalt". Jeg foretrekker egentlig enkeltstående effekt-bokser, siden de låter bedre. Desverre en smule dyrere hvis du trenger mye forskjellig..

Et annet anternaltiv er å drite i effekter og heller bruke pengene på ny forsterker og gitar :P

Link to comment
Share on other sites

Amp simulator e tøft ja. Var sikkert ikkje den poden eg trodde det var. Sjølv så går eg å sikler på en Boss- GT6, ligger vel på en 5500kr har testet den og mener den e genial. Sjekk den ut, kan kanskje være verdt å gå opp en tusenlapp for å få noe skikkelige greier (sier ikkje at poden du ser på e dårlig, har bare ikkje testet den selv enda)

Trenger cash så du kan få min Digitech 2120 Artist til samme prisen, den har ikke så mange amp-simuleringer, men den har MYE mer og lyder MYE bedre

Link to comment
Share on other sites

hmm

Asså , det med at den ikke låter like bra som en amp tror jeg er noe vi alle har for seg .. Den låter ikke LIKT sånn som line6 prøver på (noe jeg syntes er jævli mongo , de burde heller bare kalle det en pod å la det være en pod) . Men om en kjent gitarist hadde gått opp på en scene og spilt pod ut høyt og sagt det var vox tror jeg ikke du hadde protestert ...

Du kan godt si "jo!" men jeg tror fortsatt ikke det ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg heller den nye Alesis Guitar processoren til 1000,-, og spar resten av pengene til en ny forsterker... Det ville jeg gjort. Det er uansett begrenset hvor mye glede du vil ha av en PODXT i kombinasjon med den 30W Laney trans-ampen din.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.