Web Analytics
Jump to content

Gitarkjøp


Olavarnt
 Share

Recommended Posts

På 1.1.2023 den 15.28, Olavarnt skrev:

Er det noen som har meninger om Egra gitar,er det bra gitarer etter pris?

Velkommen til forumet! 

Jeg aner ikke noe som helst om gitarene, men de epistlene han legger ut på Finn er ihvertfall mer egnet til underholdning enn informasjon. Jeg ville ikke kjøpt noe uten å teste nøye og kanskje prute littegrann 🙂

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har heller ingen erfaring med selve gitarene, men har alltid hatt inntrykk av at annonsene er veldig overdrevet, og prisen veldig høy.

Finnes mye annet bra man kan kjøpe for 20k på markedet, som kan dokumentere en viss kvalitet. 

Link to comment
Share on other sites

Husker en gang for mange år siden at jeg kommenterte prisen på en eller annen SG han hadde maltraktert og lagt ut til skyhøy pris. Jeg fikk så håret flagret om at jeg ikke skulle legge meg borti saker jeg ikke hadde greie på og masse annet piss. Da ble i hvert fall jeg bestemt på at jeg aldri skulle handle av han... 

Noe lignende skjedde vel også i en tråd her på forumet, hvor en god del av oss forumitter uttrykte skepsis til "produktene" hans.

Link to comment
Share on other sites

Som admin har jeg hatt kontakt med han, og også med adminer på andre nå nedlagte gitarfora. 
Med fare for å ødelegge andres levebrød, la meg bare si det slik at jeg hadde ikke hatt frivillig kontakt med herren. Andre kan sikkert ha gode erfaringer.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.