Web Analytics
Jump to content

Spørsmål..


Player

Recommended Posts

Har en Martin J-40 (Black) , har kjøpt Jim Dunlop Cleaner og Conditioner.. han karn i butikken sa at akkuratt disse midlene skulle passer for gitarer med Mahogany hals.. mener at det er det jeg har men ble plutselig litt usikker...

noen som vet sikkert?

Takk på forhånd

Dag

Link to comment
Share on other sites

"Hals" som vi gjerne sier på norsk kan bety både "neck" og "fingerboard/fretboard".

Det finnes ikke mange gitarer som har mahogny gripebrett. "Ebony" betyr ibenholt.

Gripebrettet er den siden av halsen hvor strengene sitter, der du planter fingrene for å spille. :)

De aller fleste midlene fungerer flott, bare les bruksanvisningen så skal det gå fint. Bedre å bruke litt for lite i begynnelsen enn å mette treet. ;)

Link to comment
Share on other sites

da tror eg at det er gripebrettet og i følge sidne har du ibenholt gripebrett og mahogni hals, så..ta med gitaren til gitar butikken og spør litt, om du kan returnere rense tingen, tror nok han eller hun har peiling

Link to comment
Share on other sites

hmm.. midlet skal jo føres på "fingerbrettet", det trekker da sikkert igjenom "ibenholt" treverket og til mahogany halsen.. var sikkert det han karen i butikken mente.. siden han sa det passet for gitarer med mahogany hals..

andre innveninger?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.