Web Analytics
Jump to content

Big Muff II/Pi fra 1990-tallet


Muffinman

Recommended Posts

Trodde denne var gått i søpla i hine hårde dager, men jammen dukket den opp bakerst i en bod. Fått små antydninger til rust ved skruer og trenger å få renset pot`ene men fungerte ellers helt fint. Skader sikkert ikke å shine over eksteriøret en runde heller, bildene er slik den var rett fra boden 😅 Denne ble egentlig bare testet et par ganger i stua etter at den kom i hus og deretter ble den bare stående til "pynt"...

Legg merke til den morsomme skrivefeilen ved outputjack`en, noen har fått litt vodka i lunsjen ser det ut til. Finner bilder av noen få lignende pedaler rundt om men ingen andre ser ut til å ha samme skrivefeil.

Mener den kom i ei tre-eske men den er nok tapt for alltid.

Ganske karakteristisk og spesiell lyd, har bare testet den alene på Marshall-rør men spent på hvordan den låter sammen med andre pedaler. Blir vel å teste litt etterhvert.

Hva tenker folket om noe sånt? Tøft, døllt? Beholde som klenodium, eller har det noe for seg å selge den?

(Klar over at det ikke er helt populært med militærgrønne ting fra Russland akkurat nå, men flott om vi kan holde oss til pedalen som topic)

 

20220305_163931.jpg

20220305_163938.jpg

20220305_163946.jpg

20220305_164001.jpg

Edited by Muffinman
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • Muffinman changed the title to Big Muff II/Pi fra 1990-tallet
 • 1 month later...

Har bestemt meg for å selge den. Kommer på Finn om ikke alt for lenge. Affeksjonsverdien veier mindre enn å hjelpe to av mine håpefulle som sliter med helseproblemer. En av de to begynte å spille gitar for vel et år siden, og har vel nesten bare det å holde seg fast i nå. Kan hende det kan være interessant med bytte i en pen Strat.

Prisen kommer til å gjenspeile fremtidig verdistigning, så det må graves relativt dypt i lommene om den skal forsvinne ut døra :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.