Web Analytics
Jump to content

Big Muff II/Pi fra 1990-tallet


Recommended Posts

Trodde denne var gått i søpla i hine hårde dager, men jammen dukket den opp bakerst i en bod. Fått små antydninger til rust ved skruer og trenger å få renset pot`ene men fungerte ellers helt fint. Skader sikkert ikke å shine over eksteriøret en runde heller, bildene er slik den var rett fra boden 😅 Denne ble egentlig bare testet et par ganger i stua etter at den kom i hus og deretter ble den bare stående til "pynt"...

Legg merke til den morsomme skrivefeilen ved outputjack`en, noen har fått litt vodka i lunsjen ser det ut til. Finner bilder av noen få lignende pedaler rundt om men ingen andre ser ut til å ha samme skrivefeil.

Mener den kom i ei tre-eske men den er nok tapt for alltid.

Ganske karakteristisk og spesiell lyd, har bare testet den alene på Marshall-rør men spent på hvordan den låter sammen med andre pedaler. Blir vel å teste litt etterhvert.

Hva tenker folket om noe sånt? Tøft, døllt? Beholde som klenodium, eller har det noe for seg å selge den?

(Klar over at det ikke er helt populært med militærgrønne ting fra Russland akkurat nå, men flott om vi kan holde oss til pedalen som topic)

 

20220305_163931.jpg

20220305_163938.jpg

20220305_163946.jpg

20220305_164001.jpg

Edited by Muffinman
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • Muffinman changed the title to Big Muff II/Pi fra 1990-tallet

Jeg har den svarte som vel er identisk krets som den du har. Veldig kule pedaler, spesielt om man liker Floyd:). Jeg kjøper den gjerne av deg dersom du skal selge👍

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Har bestemt meg for å selge den. Kommer på Finn om ikke alt for lenge. Affeksjonsverdien veier mindre enn å hjelpe to av mine håpefulle som sliter med helseproblemer. En av de to begynte å spille gitar for vel et år siden, og har vel nesten bare det å holde seg fast i nå. Kan hende det kan være interessant med bytte i en pen Strat.

Prisen kommer til å gjenspeile fremtidig verdistigning, så det må graves relativt dypt i lommene om den skal forsvinne ut døra :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.