Web Analytics
Jump to content

Slarkete batteriholder i preamp


Duckling

Recommended Posts

Hepp.

Har en akkustisk Takamine der det er slark i batteriholderen i preampen, så jeg må stadig vekk gi batteridøra et dytt for at den skal få signal. Hittil har jeg aldri mistet strømmen i løpet av en låt, men jeg tenker at før eller siden vil det skje.

Har noen vært borti dette problemet før, og har en eller annen smart gerilja-fix på problemet som jeg kan teste før jeg blåser 1500kr på en ny preamp? Føles jo unødvendig når den ikke har noen verdens problemer sånn ellers :)

preview.jpg

Link to comment
Share on other sites

hadde et lignende problem med en gitar på 90-tallet. jeg kjøpte ikke ny. brettet sammen papirt og brukte det som en slags kile. det funket for meg. om det vil funke med ditt probem, tør jeg ikke å si. men det kan jo være verdt et forsøk.

det kan jo være terminalene i bunnen av batterirommet som er litt bøyd. sjekk med en god lykt, og eventuelt bøy tilbake med en pinsett eller en slik nebbtang.

Link to comment
Share on other sites

Ikke helt uvanlig dette. Det kan være nok at du legger litt papir eller tape i toppen på innsiden av holderen for å legge litt ekstra press på batteriet. Det blir jo litt materialslitasje når batteri har blitt tatt ut og satt inn noen ganger. Det kan også være ørsmå forskjeller i forskjellige batterier, så det kan faktisk være så enkelt som å prøve et annet batterimerke også.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.