Web Analytics
Jump to content

Modde DS-1 m. Keeley Ultra mod/All seeing eye


Recommended Posts

Jeg skal prøve meg på denne moden og har sett litt på denne oppskriften: https://www.instructables.com/Modify-Your-Boss-DS-1/#imadeits

Det å skulle fjerne og sette inn nye komponenter ser helt greit ut, men jeg er et lite spørsmålstegn når det kommer til steg 6, hvor man skal sette inn switchen. For slik jeg skjønner det, så er det på D4 at man gjør ASE-moden og på D5 at man gjør ultra moden, men hvis switchen er på D5, hvordan kan den switche mellom ASE- og Ultra-moden? 

New Components Pt.2

Og helt nederst i beskrivelsen på steg 6 så sier han at han lodder på en 47 pf Cap "across D4 and D5", betyr det egentlig at han lodder punkt A og D sammen og B og C sammen (jf. bildet med switchen over.)? 

image.thumb.png.ffa2ccbe150b12c0fa66e4ae2660d5f5.png

 

 

For her er et bilde av en annen guide, og der ser det litt annerledes ut mtp capen på baksiden (hentet herfra: https://www.instructables.com/How-to-convert-your-DS-1-to-Keeley-All-seeing-eye-/): 

image.thumb.png.772119d7376b2195c09327a71991c1a2.png

 

Tips og råd mottas med takk! 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke studert baksiden av DS-1, men jeg fant skjema til DS1. 

Ser du på D4 og D5, så er det allerede koblet i parallell, så ja- A og D er allerede koblet sammen fra før, samt B og C er koblet samme internt i skjema stock. 

Det er litt vanskelig å tolke oppskriften hans, han burde hatt med tegninger av kondensatorene. Men slik det virker for meg, så kunne han likegreit loddet 47 pf Cap og dioden til SE-modden sammen i parallell, før han loddet begge på kretsen? Vet ikke hvilken funksjon dne har, men kan se ut som den kanskje demper lyden fra switchen, slik at den ikke popper (?). 

Så virker det også for meg at O'en i tOne skal lyse konstant (visuelt mod), mens Ultra Mod skal kunne switches av og på uavhengig avdet (hørbar mod?). Han sier jo at dioden for Ultra Mod skal være inne i boksen, dvs usynlig fra utsiden. 

Har tegnet et forslag men håper noen andre kan se gjennom det - ikke lett å tolke teksten i oppskriften.

boss-ds1-distortion-schematic-parts.jpg

image.thumb.png.528757e7d5fb159d61f0caf24996c713.png

Edited by Troll
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Her er litt info om opprinnelig SEM, dioden skal ikke switches. 

https://legendarytones.com/keeley-ds1-seeing-eye-mod/

To increase initial gain, Keeley incorporated a unique diode in the circuit, which doubles as the "Seeing Eye". As notes or chords are played, the light-emitting-diode flashes and pulses with equivalent intensity as your guitar signal

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.