Web Analytics
Jump to content

Bytte av bro


Sverrekanstad
 Share

Recommended Posts

Hallois. Jeg tenkte bytte skranglekassen av en bro på min Fender Mexico Jazzmaster med en Mustang bro. Jeg har lest og sett at dette er noe som først gjøres på denne type gitar (+ Buzz stop) men er radiusen 9,5 på mustangbroen? Noen sier ditt og andre datt. Er det noen fortapte sjeler der ute som vet?

Link to comment
Share on other sites

Mastery er digg, men prisen er litt ævv, noe man heldigvis glemmer relativt fort.

Warmoth (og flere sikkert) har en Mustang-stol med mulighet til å justere radius. Ellers skal vel vanlige Mustang-stoler ha 7.25», som er vintage-korrekt.

Det er altså en JM MIM med den vanlige JM/Jag-stolen du har, ikke versjonen med tune-o-matic?

Link to comment
Share on other sites

Jeg er jo gift da   ... så sexy grupies er det eeeekstremt dårlig med. Kanskje noen lettkledde på div nettsider.   Har nå i første omgang limt disse justeringsskruene... men ikke fornøyd uansett med faenskapet. Tenkte at det ikke blir nødvendig med videre justering siden Mustangen er satt til 9,5

Link to comment
Share on other sites

Staytrem. I prinsippet en Mustang-stol, men bedre kvalitet i metall og utførelse, dessuten litt mindre mellomrom mellom strengene, som holder dem lenger unna endene på gripebrettet øverst på halsen. Og i motsetning til Mastery er designet Fender-riktig, samtidig som virkemåten med bevegelig stol opprettholdes. I motsetning til Mastery, som setter fast stolen, noe som gir mer friksjon over stolsadlene.

Personlig synes jeg også Mastery er dritstygg. Dessuten har den ulempen med fastlåst intonasjon, hvilket umuliggjør bruk av omviklet tredjestreng.

Edited by Arkadian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.