Web Analytics
Jump to content

Strenger er det vi trenger (Stringjoy?)


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Yo! 

Hva er greien med Stringjoy? Alle de coole folka i Nashville "må" ha det. Er det verdt å kjøpe seg en pakke - eller ti? Jeg bruker John Pearse, som de pusher på Falck, til vanlig. De er halve prisen. 

 

Edit-Oppklaring: Hva er greia med Stringjoy?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Audun said:

Som jeg har sagt i 25 år nå: D'addario. Kjøper i store kvanta og kommer ned mot 50,- settet. Jeg bytter ganske ofte, og har en del gitarer jeg bruker jevnlig, så da er det ikke spørsmål.

Jeg var kanskje ikke helt klar på hva jeg mente i første post. Noen som vet hvorfor Stringjoy er så hippt og cool? Har prøvd å finne svar, men finner intet. 

D'addario er også helt knall! 

Link to comment
Share on other sites

33 minutter siden, Kossoff skrev:

Jeg var kanskje ikke helt klar på hva jeg mente i første post. Noen som vet hvorfor Stringjoy er så hippt og cool? Har prøvd å finne svar, men finner intet. 

D'addario er også helt knall! 

Verden vil bedras... Jeg har ingen erfaring med Stringjoy, men hvilken fantastisk formel har de kommet opp med som ingen har tenkt på før? Bruker de en helt revolusjonær metall-legering? Eller spinner de strengene på en helt annen måte?

 

Link to comment
Share on other sites

Er vel det hippe akkurat nå, som du sier. Tviler på de har funnet noe revolusjonerende, men de har vel klart å få strengene sine ut til riktige artister, så da har de fått noen trendsettere.

Rhett Shull tok akkurat en runde på Stringjoy-fabrikken:

 

Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, Audun skrev:

Som jeg har sagt i 25 år nå: D'addario. Kjøper i store kvanta og kommer ned mot 50,- settet. Jeg bytter ganske ofte, og har en del gitarer jeg bruker jevnlig, så da er det ikke spørsmål.

jepp. d`addario, både til elgitar, stålstrengs akustisk, nylonstrenger (high tension) og mandolin. har brukt pyramid ved noen anledninger, men faller alltid tilbake på d`addario. bra, billig, og tåler en del.

 

tror ikke det er noe særlig forskjell på de der strengene og andre strenger. så ut som en veldig vanlig måte å lage strenger på, av veldig standard materialer. litt mindre skala enn de andre produsentene, bare. litt mer "boutique", om du vil. er vel bare noen folk som er flinke til å argumentere for tingene sine. har litt på følelsen av at det foregår ganske mye hyping på sosiale media for å få ut produkter som ikke eganetlig skiller seg ut fra eksisterende produkter på noen (positiv) måte.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.