Web Analytics
Jump to content

Riverhead research Pro Session Telecaster


Gitarbias

Recommended Posts

Hei! Denne gitaren har vært med meg siden jeg startet å spille på tidlig 2000-tallet. Jeg fikk den av en nabo, som hadde funnet den på en gjenbruksstasjon, og jeg prøvde på det tidspunktet å finne ut noe mer om den, men fant ikke noe særlig info da. Er det noen som vet noe om denne, evt noe lignende? Har også flere bilder, men traff fort maksstørrelsen for opplasting her. 

IMG_20210719_105327.jpg

IMG_20210719_112048.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det er en Asia-produsert gitar, kanskje et "in-house" brand en eller annen kjede fikk produsert, eller noe ala Cort, Fame e.l. som det florerte av for en del år tilbake. Gitaren ser helt ok ut den, men særlig verdi har den nok ikke. Det kan være et helt ok instrument for det, og et bra utgangspunkt for modding hvis halsen er ok.

Når det gjelder bilder, kan du bruke en 3. parts bildetjeneste som f.eks. Flickr eller Imgur, så slipper du at du overgår noen grenser for opplasting.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.