Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[KJØPES/BYTTES] Compressor/sustainer pedal


Anbefalte innlegg

Jada.

Har innsett at jeg mangler og savner dette. Jeg hadde en helt generisk sak som funka helt glimrende, men rydding og sånn. Og anger.

Er ute etter noe rimelig som i det minste funker som compressor. Kan bytte i skrot. PM

TRONDHEIM
VIPPS

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Årnasæi.

Splitter ny møkkapedal, Behringer CS400 til 325,- inkl frakt fra Evenstad er bestilt.
Det er billig, så forventningene er deretter - uansett skal ikke denne brukes andre steder enn i stua eller eventuelt øvingslokalet, når det blir mindre fare for luftveissykdommer.

Tråden kan stenges etter rekordraske 10 timer.

Forresten takk til @Gmal som har en praktfull Pigtronix til salgs.
Helt annen liga. Man må nesten kunne spille for å bruke en slik.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skulle til å tipse deg om å gå på Clas og kjøpe en Mooer Yellow Comp. Meget oppegående liten dings for lite penger. Til og med i mine verste pedalmani-dager når pedalbrettet ble bygget om to ganger i uka så sto den på brettet mitt i månedsvis.

Endret av Naigewron
 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
13 minutter siden, Naigewron skrev:

Skulle til å tipse deg om å gå på Clas og kjøpe en Mooer Yellow Comp. Meget oppegående liten dings for lite penger. Til og med i mine verste pedalmani-dager når pedalbrettet ble bygget om to ganger i uka så sto den på brettet mitt i månedsvis.

Så på den også, men landet på Behringer, da den er en slags klone av Boss CS3 (som jeg har brukt før og liker godt)

Og det hjelper at Behringer er grisebillig.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...

Behringeren er jo helt utmerket den. Funker som en CS3, uten at jeg har A/B testet. Plastboks, men overraskende tung. Inngang/utgang direkte i printkortet. Potmetrene kjennes passe solide.

Enn så lenge: En compressor til 325,-? 

Javisst, helt i orden!

Batteribytte er en annen historie, men ikke særlig viktig for meg som bruker PS.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Helt enig. Som de sier i bilverden; «there’s an ass for every seat»👍.  Jeg er jo temmelig main stream i gitarsmaken, men syntes alltid det er morsomt å prøve å konvertere meningsmotstandere. Til og med captainpervo måtte innrømme at han likte ene LPen min, og han er jo skap-shredder.
  • Herlig lesing! Første ordentlige gitaren min var en Fender Stratocaster (dog med HH-oppsett), ellers har jeg oftest spilt på superstrater og V/RR-gitarer. Jeg blir fort lei av de klassiske gitarene, spesielt Stratocaster, Telecaster og Les Paul. Stratocaster er alltid spiselig, men jeg kunne aldri i verden ha tenkt meg en Tele eller en LP. Ja til mer mangfold. Også ja til at folk skal få spille på hva de vil, da, men det gjør ikke gitarforum noe mer spennende.  
  • Ja takk til begge deler. Har både Les Paul, telecaster - kunne tenkt meg en Dean ML ved siden av. Har egentlig fokusert mer på spillbarhet og det jeg liker å spille på, fremfor utseende og pris. Det er ikke alltid de fineste og dyreste gitarene får så mye spilletid, men av og til er det slik likevel. 
  • Jah, jeg har vært opphengt i LP, tele og SG (egentlig Gibson generelt) siden ung alder. Men etter fire LP’er, tre teler og fem SGer uten å bli 100% fornøyd, falt brikkene på plass da jeg kjøpte det jeg frem til da, syntes var den stusseligste gitarmodellen; en strat.    Nå har jeg slått meg til ro med fire-fem stratter. Det er dét som funker best for meg.     
  • Jaggu ble det både lyd og lys i boksen! Da må det handles inn nye tupper til loddebolten, for den jeg har nå er helt oppspist. Noen tips der for å bevare den? Neste for tur er klon klonen. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.