Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Har akkurat fått hjem en Ibanez AR520HFM-VLS (https://www.gear4music.no/en/Guitar-and-Bass/Ibanez-AR520HFM-Violin-Sunburst/3N4V)

Vakker, lett gitar med mange features, men dessverre neck heavy, så jeg er i tenkeboksen om det blir retur eller ikke.
Nydelig tynn hals, Super58 Alnico pickups med split og parallell (3-veis switch) pr pickup, en felles volum og tone + vanlig 3-veis pickupvelger.

Men når jeg spiller på den, synger det i bridgen. Dvs det høres som om jeg spiller på strengen mellom bridge og tailstopen. Må det files saddles på bridgen, eller er det noe annet som fremkaller dette?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar. Jeg fant ut at før i tiden hadde dyrere Ibanez Artist-gitarer todelt tailpiece som det sang mindre i.

Blir ikke komfortabel med at den er så halstung, det er som å ha bukser 2 størrelser for store - uten belte, som man må hempe å dra i hele tia , så denne går dessverre tilbake dit den kom fra. Synd fordi den er smellvakker, og har de "rette" pickupene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Æsj, jeg ombestemte meg - igjen. Tok ei skinnreim og "vevde" mellom bridge og tailstop, det ble både stille og noenlunde dekorativt.

Har bred skinnreim på tur i posten, og reimknappen nederst skal flyttes opp en liten desimeter, så håper jeg det blir bedre balanse.

Fikk bytta til 0095 - 044 strenger, senket bridge og intonert i dag, så da tror jeg det blir en "keeper" likevel.

 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.