Web Analytics
Jump to content

Effektbrett


Per

Recommended Posts

Halla!

Naa er jeg paa ferie og kommer hjem paa mandag da...

Men har funnet ut at kjoper meg et effektbrett istedenfor mange pedaler som blir litt dyrt for unge meg!

Hva anbefales?

PS: Ikke bli bli pizzed :lol: dette har jo sikkert vaert oppe manga ganger men naa har det jo seg slik at jeg er i varmen og er sloov 8)

Saa naa venter jeg paa mange koze svar sitter g venter paa mandag naar jeg kommer hjem 8)

Link to comment
Share on other sites

din lille **** **** * ***** ** *** *** bruk søke funksjonen for *****!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :roll:

Neida :P men du kan jo sjekke ut Boss GT-8..Den skal visst være ganske rå ;)

Link to comment
Share on other sites

Folk sier nok mye rart ja. Selv har jeg blitt fortalt at POD XT med eksternt pedalbrett skal gi bedre scenefrihet enn POD XT Live. Begge emulerer jo uansett vanvittig bra da. (Min mening iallefall)

Link to comment
Share on other sites

Muligens, men jeg er ikke så glad i Line 6 egentlig... Har liksom litt fordommer mot de og alle de utrolig digitale sakene dems...og spessielt etter Variaxen så har jeg ihvertfall ikke likt de..

Link to comment
Share on other sites

hahaha Lektor Tørrdal :)

Den quoten der er genial. Husker jeg leste det intervjuet en gang i tiden :lol:

Til spørsmålet. Har hørt mye bra om Pod XT Live. Har så vidt testa det en gang også. Virket kult, men har ikke prøvd det nok til å virkelig kunne uttale meg om det :wink:

Link to comment
Share on other sites

Det er vel slik at GT-8 ikke kan kobles til PC (kanskje jeg tar feil). I så fall er etter min mening Liven en helt klar vinner. Det er noe drit å knote med et bittelite display.

Link to comment
Share on other sites

Det er da vel ikke no problem å koble GT-8 til PCen?? Har ikke prøvd den selv' date=' men kan ikke skjønne hvorfor det ikke skulle gå...[/quote']

Jeg tror han mente med USB tilkobling eller lignende. Så klart kan du kjøre lydsignalet rett inn i pc'en, men ikke digitalt som du kan med Line6 sine saker...tror jeg....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.