Web Analytics
Jump to content

Josh Smith med ny signaturmodell fra Ibanez


blaamann
 Share

Recommended Posts

8 hours ago, Arkadian said:

Jeg tror jeg ville gått til Fender om jeg skulle ha en Telecaster, gitt.

Fender har en lang historie med å være ganske lite åpen for modifikasjoner i signaturmodellene sine. De vil helst at artistene deres skal spille gitarer som faller innenfor "standardrammene" til Fender-gitarer.

Fender Japan har historisk vært litt mer åpne for å tenke utenfor boksen, men jeg tror ikke det er mange "vestlige" artister som får signaturmodeller derfra. Richie Kotzen er et unntak, men det var vel fordi han og bandene hans historisk har vært veldig populære i Japan.

Nå hadde gjerne Josh Smith sine spesifikasjoner klart å havne innenfor rammene i Fender også, men skjønner likevel at han heller gikk til et selskap som gir ham frie tøyler til å få lage det han ville.

I tillegg er det godt mulig det er noen kroner inne i bildet også. Regner med han uansett får prosenter av salg, men han har kanskje fått noen kroner i "signing bonus" også.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Arkadian said:

Jeg tror jeg ville gått til Fender om jeg skulle ha en Telecaster, gitt.

Joda ... jeg også ... Men hadde jo ikke takket nei til en Tom Andreson, Hahn, Crook eller noe i den dura ... 

Men så kan man jo diskutere hva som gjør en Telecaster til en Telecaster egentlig ? 🙂

Husker det var en som la ut noen bilder på GC på facebook på en 'vanlig' Fender Tele og en Fender Troublemaker Tele type gitar med Humbuckere og Stop Tailpiece og TOM bridge og brukte da disse som eksempel på hvor allsidig Telecaster er ...

Og er det ikke en bilde av en 80-talls neongrønn supertele (floyd, 1 humbucker) her på 'Vis oss din tele' også ? 😄

Så ... Jeg hadde vel kalt denne Ibanezen en T-Style gitar ... ikke en Telecaster ! 🙂

Link to comment
Share on other sites

Er så heldig at jeg fikk oppleve Mr Smith og snakket med han på et event på Vintage Gitar. Med tanke på hvor gitarnerd han er og hvor enormt glad han er i Tele’r (og da snakeer jeg om Fender) så er jeg ganske sikker på at dette gjør han kun av økonomisk hensyn. Se på den, da. Er jo bare feil. Er jo nesten verre enn den derre PRS Strat-freaken.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Pledrik said:

hvor enormt glad han er i Tele’r (og da snakeer jeg om Fender)

Tja, hverken Straten eller Telen han er mest kjent for å spille de siste ti årene er en Fender. Tviler ikke på at han er glad i de "ekte" sakene, men samtidig må det jo være en grunn til at han ikke primært spiller på dem.

Edited by Naigewron
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Fano-man said:

Jeg syns Josh Smith gitaren fra Ibanez ser spennende ut! Liker egentlig både design og specs😊

 

Enig. Synes den "standard" AZSen de har annonsert også er ganske kul. Jeg er dog såpass storforbruker av halspickup på Telecaster, så jeg savner en modell med standard single coil der.

AZ-halsene er de beste jeg noengang har vært borti, så jeg regner med AZS ikke er noe dårligere på den fronten.

image.thumb.png.285813f2734f4d7481dcfbb4b4354948.png

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.