Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Jeg har hatt en del flanger-pedaler, men ingen har hittil greid å klore seg fast til brettet. Har lyst på noe subtilt tape-flanger-aktig, mindre interessert i LFO-styrte jetfly-eksesser. På papiret ser Catalinbread Zero Point ut som nøyaktig hva jeg trenger, men jeg er ikke helt overbevist av demovideoene jeg finner av denne. Blant annet låter det som litt dyp flanging alltid fører til overstyring, som om pedalen mangler internt headroom, og sånn skal det jo ikke være. Har noen erfaring med denne? Eventuelt tips til andre pedaler som gjør liknende ting?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tok sjansen, jeg. På vei fra Vestlandet nå, veldig pent brukt for en frognertier, får vel sikkert solgt igjen for det samme om den ikke tilfredsstiller forventningene. Men på papiret er den altså perfekt. 

Endret av Arkadian
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av areinhar
   Fant en flangerpedal under opprydning. En Electric Mistress De Luxe fra ca. 1979. Etter litt undersøkelser er dette versjon 1. Den bærer preg av bruk, men fungerer. Hva kan den være verdt?
  • Gjest
   Av Gjest
   Hei folkens! Jeg grubler på hvordan FZ fikk til lyden på angitte solo? Det er selvsagt den veldig subtile "luften" rundt tonen jeg er på jakt etter. Såvidt jeg forstår fra nettet er det antakelig en rack-effekt (ant. to av dem) som het Micmix Dynaflanger, som jeg neppe har noen mulighet til å få tak i. Noen som kjenner låta og kan anbefale en annen måte å få denne lyden på? Jobben med gitarteknikken skal jeg ta selv
  • Av space
   Har tenkt å skaffe meg en ny distortionpedal. Hadde tenkt Dirty little secret Mk2 helt til jeg hørte noen demoer av Suhr Riot.
   Har hørt gjennom en haug youtubevideoer, og klarer ikke helt bestemme meg. Begge låter egentlig kanon.
   Er det noen som har noen tanker rundt disse?
   Jeg spiller på Gibson Les Paul Studio, Fender Jaguar, eller Fender telecaster litt avhengig av setting, og ampene varierer også mellom Marshall Valvestate, JCM800, forskjellige Fender og Vox....
   (Fordi jeg ikke orker drasse på 2x12 Valvestaten jeg spiller på her hjemme.)
   Musikkstililen ligger i indierock-land, med inspirasjoner fra bl.a. Sisters of Mercy og Joy Division, men også de gamle grungeheltene.
   Pedalen må altså klare både bra med trøkk, og også roligere saker.
   Har også en selvbygd "The Screamer" (TS9) som jeg kan kombinere med.


   Hva tror dere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.