Web Analytics
Jump to content

Fender American Elite Precision bass (Natural farge)


pedalutforskeren
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg er veldig på jakt etter den bassen som er nevnt i tittelen. Dessverre så er den ikke mulig å få kjøpt den på nettet pga at den er ute av produksjon. Er det noen i dette forumet som selger/ vet om noen som selger den bassen som er nevnt? Denne har jeg leitet VELDIG lenge etter og blir sykt glad om noen her vet om noen som selger den.

MVH Elias image.jpeg.c6ed7114b699cc7bc86fb57b9d162ba4.jpegimage.thumb.png.027b219fc4cffb22cbb6ad8c3e0fdb8e.pngimage.jpeg.91e3d89e47f51e7d7f661e7487e043fc.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Jeg aner ikke hva budsjettet ditt er, men det ligger en på eBay som kan sendes fra Japan:

https://www.ebay.com/itm/New-Fender-USA-American-Elite-Precision-Bass-Maple-Fingerboard-Natural-Guitar/254443703024?hash=item3b3e06caf0:g:k~4AAOSw7iZd6KTM

Husk i så fall at det blir lagt på 25% moms ved import også.

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, pedalutforskeren said:

Vet ikke helt om jeg tørr og spytte ut 20000tusen på et produkt fra ebay... fare for at jeg blir svindlet isåfall:/

Dette er nok en veldig trygg selger, ut fra antallet positive tilbakemeldinger.

Sikker kan man aldri være, selvsagt. Men det gjelder jo på Finn.no også

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.