Web Analytics
Jump to content

Fender blues junior


Enter

Recommended Posts

De hadde en inne på Imerslund da jeg var der på tirsdag. Jeg syns ampen funker fint til typisk Fender-lyd, clean og litt overdrive. Lydnivået er mer enn høyt nok til øving hjemme, og det er bra definisjon i ampen så en kan få luket vekk rusk i spillingen. Ampen tar pedaler fint nok også.

I det prisnivået bør det være en god del konkurrenter du kan teste ut (både rør og annet), men hvis du først har bestemt deg er ikke Blues Jr. noe dårlig valg.

(Dette innlegget vil være noe farget av at jeg eier en)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Blues Jr., og jeg overdøver etthvert trommesett i byen (hvis en ser bort i fra oppmikking, da :P).

Og en annen kar herfra har brukt samme ampen mens han spilte med et storband, og kunne fint spille solo uten PA. :wink:

Dette er en knallforsterker for oss som ikke har penger så langt opp i ræva at vi får bollekinn!

Link to comment
Share on other sites

har en pro junior, trur den ligna litt... 15 w rør holde i massevis... min har berre volum og tone, veit ikkje ka blues jr. har... men ampen e sikkert konge... 8)

Blues Jr har volum, diskant, mid, bass, reverb og master-volum. Den har også en liten bryter for å skifte kanal (clean og «litt vreng»).

Jeg har testet Mini Cat'en og fant ut at den ikke funket for meg. Lydbildet har en mellomtone-topp som jeg syns var litt forstyrrende, og jeg syns ampen låt ganske kjipt på lavt volum (men tøft nok når jeg wattet opp). Bortsett fra det låt den helt fett, bra definisjon og fin trøkk når volumet kom på.

Link to comment
Share on other sites

Bør kanskje også sjekke Peavey Classic serien.. De er mere prisgunstige, og er sånn nogenlunde myntet på samme marked.

Jepp de bør testes ut, fikk fin pris i lokalbutikken!

Prøv du også! Fin vreng og clean til fin pris! :D

Link to comment
Share on other sites

Jo, etter min erfaring spiller rørforsterkere høyere.

Jeg prøvde en 30-watts transistorforsterker nede på Hagstrøm, og den spillte langt fra like høyt som min Peavey Classic 30-watts, så noe forskjell har de nok. :)

Link to comment
Share on other sites

Blir ikke 15 watt litt mer når det er rørforsterker enn en vanlig 15 watt?

nei,watt er watt, men watt har svææært lite å si med lydnivå.. dvs, du kan lage en 100w forsterker som lager mindre lyd enn en 1w forsterker.

selv om watt stort sett blir brukt som måleenhet på volum av gitarister, så er det også ganske så feil..

0.02$

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.