Web Analytics
Jump to content

Ah


Recommended Posts

Jeg skal ikke uttale meg jeg...

*knis*

Neida, jeg har ikke testet den og har heller ikke noe forhold til den. Men det er sikkert en bra pedal. Digg at selgeren er såpass hjelpsom da :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Der ja! :D

Joda, jeg liker pedalen! Har ikke fått prøvd den så mye med bandet siden halvparten er på ferie, men det jeg har funnet ut hjemme er veldig bra! Jeg vet ikke helt om jeg ville betalt full pris for den (1600), men fikk den til 700 og i tillegg er de gått ut av produksjon og kommer kanskje til å bli skjelden og kul en gang. Designet er jo også kult!

Eh ja, over til lyden: Boksen er veldig fleksibel og leverer skikkelig ekko! Den går opp til 1,5 sekunders forsinkning som i grunn er mer enn nok. Man kan velge mellom rør- eller transistoremulert delay og det finnes en egen ratt for lo-fi styring slik at ikke tonen blir "forrandret" når den gjentas. (mener den litt andre tonen som kommer i echoet)

Den andre "trøknappen" heter sound on sound og gjør slik at du kan spille over det du nettop spilte uten å forrandre på det. Krever en smule øving for å få det perfekt, så har noen lazye dager forran meg....

Kruneh: vet du hva den Warble knappen brukes til? Har liksom ikke helt funnet ut av det :?

Link to comment
Share on other sites

Les bruksannvisningen gutt :mrgreen:

Warble skal gi effekten av båndekko.

I gamle dager ble ekko til ved hjelp av lydbånd/tape.

For de av oss som er så gamle at vi vokste opp med kasetter, vet vi at hastigheten ved avspillingen kunne variere litt og det låt dermed ujevnt, litt opp og ned.

Det låter litt psykotisk nærmest.

Kan nevnes at Ronnie LeTekrø er storbruker av gamle båndekkomaskiner av en viss type.

Og dette er ikke noen små bokser kan jeg love.

Min erfaring:

Har ikke brukt den på flere måneder, desverre for den er ganske så tøff.

Skrupotter, skyvepott, vippebrytere og trykkbrytere gjør den morsom å bruke. Mange muligheter og gode muligheter.

Minuset er forbryterne. Konstruksjonen er litt feil da man kan risikere å trå men ikke klare slå på effekten. De burde vært høyere slik at man slipper å trå de helt ned og jevnt med chassiset.

Skjønte dere det??

I tillegg er jeg vel noe usikker på kvaliteten og veiledende pris er nok noe drøy isåmåte. 700,- = fin pris.

Alt i alt et artig leketøy med gode muligheter for å få skrudd akkurat den lyden du vil ha. Jeg liker spesielt godt "Repeats" pottet som lar deg bestemme nøyaktig...repeats..

Ellers synes jeg vel grønnfargen kunne vært enda litt mer grell for å se mer retro ut

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.