Web Analytics
Jump to content

Ah


Supersvein
 Share

Recommended Posts

Jeg skal ikke uttale meg jeg...

*knis*

Neida, jeg har ikke testet den og har heller ikke noe forhold til den. Men det er sikkert en bra pedal. Digg at selgeren er såpass hjelpsom da :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Der ja! :D

Joda, jeg liker pedalen! Har ikke fått prøvd den så mye med bandet siden halvparten er på ferie, men det jeg har funnet ut hjemme er veldig bra! Jeg vet ikke helt om jeg ville betalt full pris for den (1600), men fikk den til 700 og i tillegg er de gått ut av produksjon og kommer kanskje til å bli skjelden og kul en gang. Designet er jo også kult!

Eh ja, over til lyden: Boksen er veldig fleksibel og leverer skikkelig ekko! Den går opp til 1,5 sekunders forsinkning som i grunn er mer enn nok. Man kan velge mellom rør- eller transistoremulert delay og det finnes en egen ratt for lo-fi styring slik at ikke tonen blir "forrandret" når den gjentas. (mener den litt andre tonen som kommer i echoet)

Den andre "trøknappen" heter sound on sound og gjør slik at du kan spille over det du nettop spilte uten å forrandre på det. Krever en smule øving for å få det perfekt, så har noen lazye dager forran meg....

Kruneh: vet du hva den Warble knappen brukes til? Har liksom ikke helt funnet ut av det :?

Link to comment
Share on other sites

Les bruksannvisningen gutt :mrgreen:

Warble skal gi effekten av båndekko.

I gamle dager ble ekko til ved hjelp av lydbånd/tape.

For de av oss som er så gamle at vi vokste opp med kasetter, vet vi at hastigheten ved avspillingen kunne variere litt og det låt dermed ujevnt, litt opp og ned.

Det låter litt psykotisk nærmest.

Kan nevnes at Ronnie LeTekrø er storbruker av gamle båndekkomaskiner av en viss type.

Og dette er ikke noen små bokser kan jeg love.

Min erfaring:

Har ikke brukt den på flere måneder, desverre for den er ganske så tøff.

Skrupotter, skyvepott, vippebrytere og trykkbrytere gjør den morsom å bruke. Mange muligheter og gode muligheter.

Minuset er forbryterne. Konstruksjonen er litt feil da man kan risikere å trå men ikke klare slå på effekten. De burde vært høyere slik at man slipper å trå de helt ned og jevnt med chassiset.

Skjønte dere det??

I tillegg er jeg vel noe usikker på kvaliteten og veiledende pris er nok noe drøy isåmåte. 700,- = fin pris.

Alt i alt et artig leketøy med gode muligheter for å få skrudd akkurat den lyden du vil ha. Jeg liker spesielt godt "Repeats" pottet som lar deg bestemme nøyaktig...repeats..

Ellers synes jeg vel grønnfargen kunne vært enda litt mer grell for å se mer retro ut

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.