Web Analytics
Jump to content

Music Man JP6 - erfaringer?


Troll
 Share

Recommended Posts

Noen her som har eid/prøvd JP6 fra MusicMan? 
Har siklet på disse lenge, har aldri hatt anledning til å prøve en. 

Er halsene på disse veldig tynn, sammenlignet med f.eks EVH og ESP? Er litt redd det blir for tynn hals - men de ser ut til å ha en rund C-profil, så det kan jo umulig være Ibanez-tynt? 

Ut fra hva jeg har lest, så skal kvaliteten være helt upåklagelig. 

Link to comment
Share on other sites

Hadde en JP6 BFR for noen år siden. Høy kvalitet all over som man jo forventer av en slik gitar. Jeg er ikke så veldig sensitiv mht. halsprofiler og gjorde meg ikke noen spesielle tanker rundt det. For min del ble den solgt da jeg foretrakk Suhr. Nå er alt av high end gitarer solgt da det blir lite tid til spilling...

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Herlig. Da var er en JP6 i Stealth Black kjøpt og betalt. Slenger ut en NGD tråd når den ankommer :) 

Hadde i utgangspunktet lyst på en annen finish, men det er noe fortryllende med helt simpel, matt svart også. Prismessig også mer lønnosmt.

MusicMan JP6 Stealth 

Edited by Troll
 • Like 4
 • Thanks 2
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutter siden, SunMaster skrev:

Ser jo veldig strøken ut, gitt.

Bildet over er lånt fra nettet😊 Men denne skal i følge selger være totalt strøken og kun ligget i kassen. Skal ha vært en meget dyr nybegynnergitar for vedkommende som aldri kom i gang med spillingen ,  ble et solid tap ved salg. Veldig synd egentlig , men jeg gjorde et greit kjøp. Her bilde lånt av selger :

 

20201113_200018.jpg

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Mad Season skrev:

Du verden. Kort vei fra tanke til action der, Troll. 🤘

Gratulerer. Skal bli spennende å lese NGD-en på den. Artig gitar. Har aldri tatt i en slik en. 

Takker! Føles godt å bare "gi gass" en sjelden gang i blant. 

Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, SunMaster skrev:

Wow - jaja, fint for deg i alle fall 🙂 Det hender av og til jeg syns synd på unge mennesker som selger dyre gitarer de kanske har brukt konfirmasjonspengene på, og så blir det ikke noe mer. Men så tar rovdyret i meg over  😈

Det er jo uansett bedre at de får igjen noe av pengene og at gitaren blir brukt av noen som setter pris på den. Du er helten i historien her, husk det 👍

Edited by Peaceandloveandrocknroll
Autoincorrect
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.