Web Analytics
Jump to content

Pickupbytte på strat


SunMaster

Recommended Posts

Jeg har en Fender am deluxe HSS 2008. Det er en fabelaktig gitar å spille på, og den første gitaren jeg kjøpte meg etter at jeg tok opp igjen gitarspilling i voksen alder. Kjøpt å ebay og hentet hjem via Jetcarrier i 2009 for 5900 kroner.  Denne har alltid vært knallgod å spille på, men har fått lite spilletid etterhvert som samlingen min har blitt større. Når jeg nå sitter med den så blir det til at jeg sammenligner den med en G&L Legacy (SSS). Den låter STRATOCASTER, deluxen låter til sammenligning karakterløst i alle posisjoner 😞 Jeg så under plekterbrettet, og ser at det er frest ut for HSH. Så da kan jeg bytte pickups og sette den opp som SSS, HSS eller HSH om jeg vil.

Er det noen som har anbefalinger på greie pickups som kan passe sammen med den humbuckeren som står i originalt?

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er gen2 av noiseless. Kjøpte en Telecaster Elite der n4 pickupene var bytta med Lindey Fralin Blues Specials. De låter bra. I prosessen kom jeg i kontakt med en annen selger av en Tele Elite. Han solgte pga. pickupene, selv i N4 utgaven, låt så tamt. De har jeg ikke hørt selv.

 

Takker for tips.

 

Edited by SunMaster
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.