Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

NGD! Yamaha Revstar Rs 620


Anbefalte innlegg

Veldig overrasket over kvaliteten på denne her! Utrolig resonant! 😃 Er ikke 100% sikker på pickupsa ennå, er littegrann mørke, men over all veldig fornøyd 😁

IMG_20201024_135606.jpg

 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, mislykketmusikant skrev:

overrasket? yamaha er fete ting, når man kommer over entry-level greiene deres.

Indeed. Er selv stor fan av NS-serien av høyttalere til hjemmebruk, selv om de er "rimelige". Nøytrale, no nonsense og en fantastisk byggekvalitet. Jeg har i grunnen ikke vært borti noe fra Yamaha som har vært under par når det gjelder opplevd kvalitet.

Jeg hadde forresten gleden av å besudle en SG2000 med mine leverpostei/potetgull/bacon/peanøttsmør-fingre et halvt års tid for unevnelige mange år siden. Fantastisk instrument, men den veide jo like mye som et velfylt kjøleskap.

Pacifica-serien fra Yamaha er for eksempel mye bængfårdebøkks spør du meg. Men det gjør jo ingen. Svarer allikevel, jeg.

Endret av Gubbe
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, mislykketmusikant skrev:

overrasket? yamaha er fete ting, når man kommer over entry-level greiene deres.

Har jo forstått at det er bra greier, men litt overrasket over hvor bra egentlig. Uten å direkte sammenligne med andre brands i fare for å bli hengt 🤫 Så virker kvaliteten å være i samme gate som langt dyrere gitarer. 😉

 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er vel sånn at hvis det ikke står Fender, Gibson eller Ibanez på hodet går persepsjonsevnen/kvalitetsvurderingen i motsatt retning av konservatismen.

Dere vet hvem dere er. Møkkafolk, alle sammen.

 

 • Liker 1
 • Takker 1
 • Hehe 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

pacifica 611 er en nydelig gitar, med det perfekte pickupsetupet. humbucker i bro, og p90 i hals. nydelig gitar. spesielt den med fast bro.

henger en sg2000 til salgs her i bergen (på hagstrøm/4sound). har vært svært nær å slå til på den flere ganger. nydelig gitar. brukte ikke santana en slik i flere år, før han gikk over til prs?

sg 3000 er drømmegitaren min, om jeg noensinne kommer over den til en overkommelig pris. men de er ikke akkurat vanlige. sjekk denne perfekte gitaren:

https://www.youtube.com/watch?v=_Elmh5Y_ndg

 

har likt alle revstar-gitarene jeg har prøvd. synes de har god balanse (vektmessig) også. personlig foretrekker jeg modellene til yamaha over det meste gibson har kommet med. min erfaring er også at yamaha har suverent kundeservice. aldri noe tull.

vet veldig lite om trommer, men når det gjelder tangenter, er yamaha nydelige ting (også her når man kommer over entry level - nivået). testet et yamaha cp4 stage piano her om dagen. nydelige, nydelige ting.

Endret av mislykketmusikant
 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Av sånn pakker så trur jeg den her er ganske ålreit: https://evenstadmusikk.no/squier/1135536/squier-stratocaster-hss-pack-brown-sunburst-gig-bag-15g Jeg har brukt en Squier strat litt, og den er jo heilt OK inn i en forsterker. God gitar mtp pris. Mi erfaring som tenåring var at vibratoarma var mer enn nok artig til å veie opp for at gitaren blir ustemt litt kjappere, hehe. Forstkereren er heilt OK til soverommet også. Følger i tillegg med 3 måneder Fender Play, noe on-line gitarlæringsgreier som visstnok er bra. (For effekter og sånn moro, så er en brukt Zoom MS, f.eks. Zoom MS-50G et kjempekjøp. Den har ikke den vakreste gjenklangen i verden eller noe sånt, men den har litt av alt, så får man eksperimentert. Men det kan kanskje vente til neste jul.)
  • Da er nok Gjøvik (Musikkhandel og 4Sound) og Oslo (Gitarhuset, Hornaas og 4Sound) alternativene. Men, ikke ta det for gitt at de har så store utvalget inne i butikkene.    Har for øvrig god erfaring med Evenstad - om "netthandel" er et alternativ.
  • Eg har jo nettopp avrunda ein annen tråd med restaurering av ein 74 deluxe, trur ikkje eg reposter den her, men eg har parallelt bytta pickups og gnikka litt på ein 05’ Standard. Fin farge, men merkelig treverk under... mye flammer i eine delen, mykje mindre på andre sida. Uansett, har fått i eit sett med DiMarzio (ToneZone ved stolen og ein PAF-ish ved halsen, litt usikker på modell, kan vere DP103). Har satt på eit sett med 009-042 (brukar vanligvis 011-050) så her kjenner eg det begynnar å blafre i hockeysveisen 🤘🏻😎🤘🏻
  • Det finnes ingen musikkforretninger på Hadeland lenger, må nok til Hønefoss, Gjøvik, Strømmen e.l. 🙂
  • Affinity, en billig kabel og en OK forsterker, så kommer man veldig langt! Mye bedre utgangspunkt
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.