Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Hei! :)

Da min kjære studio PC begynner å bli sliten, er det på tide med en ny. 

Jeg har sett på to maskiner. Den ene er en ferdig PC fra HP, den andre er utgangspunkt i en Komplett Office I40 med noen oppgraderinger:

https://www.dustinhome.no/product/5011153149/z2-g4-tower?ssel=false&LGWCODE=5011153149;91289;5443&gclid=CjwKCAjw5p_8BRBUEiwAPpJO69prFnSN8vIKWbQpAZcYP4Ftx6EdMqyZijnB_n7C0tVrSRp_kYGtUxoCr-YQAvD_BwE

 

 

image.png.8b7894c9fa7408273079cca90f4f25b6.png

 

 

Noen innspill? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tenker at om det en cpu til gaming du ønsker så er de bra valg. Til en ren daw kommer du vanskelig utenom, etter mitt syn, amd ryzen. Den nye serien kommer for salg om 3 uker. Der ville mine penger havnet.

Endret av SunMaster
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det ble en slik pc som under. 

Årsaken er at jeg har snakket med noen nerder, og de sier at Xeon CPU er laget for å være stabil over lengre tid. Mye brukt i servere og krevende arbeids stasjoner. I7 vil gi mer prosessor kraft for pengene, men har ikke helt samme egentskapene.

Også ble det valgt ram brikker med ECC. Da må mann også ha Xeon prosessor for at det skal fungere. Ellers rask hardisk. Også ble hovedkort oppgradert. Årsaken husker jeg ikke men var noe gresk for meg 😅

Screenshot_20201016-222205_Samsung Internet.jpg

Endret av Soundmannen
 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...

Oi, det koster å være kar...

Men vi snakker kanskje om et mer eller mindre profft studio?

Endret av jonta
Lenke til innlegg
Del på andre sider
5 timer siden, jonta skrev:

Oi, det koster å være kar...

Men vi snakker kanskje om et mer eller mindre profft studio?

Jeg og tenkte at det var da voldsomt hvis maskina skal brukes til hjemmestudio, men er det mer proff-bruk, skjønner jeg det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
14 timer siden, Audun skrev:

Jeg og tenkte at det var da voldsomt hvis maskina skal brukes til hjemmestudio, men er det mer proff-bruk, skjønner jeg det.

Er vell litt mer "semi proff" Har tre band jeg spiller i som har øving her. Også gjør vi en del opptak for øving og album. 

Samtidig skal jeg nå renovere dette rommet slik at det blir mer studio vennlig for å leie meg ut. Så må være pålitelig og ha nok kraft.  

11.jpg

1.PNG

 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 minutter siden, Troll skrev:

Blir bra dette! Sjeldent feil med litt ekstra "power". Vurderer selv å kjøpe en gamingPC. Ikke at jeg trenger det, men når man først er i gang.. :)

Gaming PC har ofte brukt pengene sine på grafikk kort og gjerne prosessorer som er "raskest mulig for penga". Det betyr ikke at PC'en er stabil. Så ofte er arbeidsstasjoner brukt mer penger på stabile komponenter slik jeg har forstått det. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Av sånn pakker så trur jeg den her er ganske ålreit: https://evenstadmusikk.no/squier/1135536/squier-stratocaster-hss-pack-brown-sunburst-gig-bag-15g Jeg har brukt en Squier strat litt, og den er jo heilt OK inn i en forsterker. God gitar mtp pris. Mi erfaring som tenåring var at vibratoarma var mer enn nok artig til å veie opp for at gitaren blir ustemt litt kjappere, hehe. Forstkereren er heilt OK til soverommet også. Følger i tillegg med 3 måneder Fender Play, noe on-line gitarlæringsgreier som visstnok er bra. (For effekter og sånn moro, så er en brukt Zoom MS, f.eks. Zoom MS-50G et kjempekjøp. Den har ikke den vakreste gjenklangen i verden eller noe sånt, men den har litt av alt, så får man eksperimentert. Men det kan kanskje vente til neste jul.)
  • Da er nok Gjøvik (Musikkhandel og 4Sound) og Oslo (Gitarhuset, Hornaas og 4Sound) alternativene. Men, ikke ta det for gitt at de har så store utvalget inne i butikkene.    Har for øvrig god erfaring med Evenstad - om "netthandel" er et alternativ.
  • Eg har jo nettopp avrunda ein annen tråd med restaurering av ein 74 deluxe, trur ikkje eg reposter den her, men eg har parallelt bytta pickups og gnikka litt på ein 05’ Standard. Fin farge, men merkelig treverk under... mye flammer i eine delen, mykje mindre på andre sida. Uansett, har fått i eit sett med DiMarzio (ToneZone ved stolen og ein PAF-ish ved halsen, litt usikker på modell, kan vere DP103). Har satt på eit sett med 009-042 (brukar vanligvis 011-050) så her kjenner eg det begynnar å blafre i hockeysveisen 🤘🏻😎🤘🏻
  • Det finnes ingen musikkforretninger på Hadeland lenger, må nok til Hønefoss, Gjøvik, Strømmen e.l. 🙂
  • Affinity, en billig kabel og en OK forsterker, så kommer man veldig langt! Mye bedre utgangspunkt
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.