Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Hei! :)

Da min kjære studio PC begynner å bli sliten, er det på tide med en ny. 

Jeg har sett på to maskiner. Den ene er en ferdig PC fra HP, den andre er utgangspunkt i en Komplett Office I40 med noen oppgraderinger:

https://www.dustinhome.no/product/5011153149/z2-g4-tower?ssel=false&LGWCODE=5011153149;91289;5443&gclid=CjwKCAjw5p_8BRBUEiwAPpJO69prFnSN8vIKWbQpAZcYP4Ftx6EdMqyZijnB_n7C0tVrSRp_kYGtUxoCr-YQAvD_BwE

 

 

image.png.8b7894c9fa7408273079cca90f4f25b6.png

 

 

Noen innspill? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det ble en slik pc som under. 

Årsaken er at jeg har snakket med noen nerder, og de sier at Xeon CPU er laget for å være stabil over lengre tid. Mye brukt i servere og krevende arbeids stasjoner. I7 vil gi mer prosessor kraft for pengene, men har ikke helt samme egentskapene.

Også ble det valgt ram brikker med ECC. Da må mann også ha Xeon prosessor for at det skal fungere. Ellers rask hardisk. Også ble hovedkort oppgradert. Årsaken husker jeg ikke men var noe gresk for meg 😅

Screenshot_20201016-222205_Samsung Internet.jpg

Endret av Soundmannen
 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...
5 timer siden, jonta skrev:

Oi, det koster å være kar...

Men vi snakker kanskje om et mer eller mindre profft studio?

Jeg og tenkte at det var da voldsomt hvis maskina skal brukes til hjemmestudio, men er det mer proff-bruk, skjønner jeg det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
14 timer siden, Audun skrev:

Jeg og tenkte at det var da voldsomt hvis maskina skal brukes til hjemmestudio, men er det mer proff-bruk, skjønner jeg det.

Er vell litt mer "semi proff" Har tre band jeg spiller i som har øving her. Også gjør vi en del opptak for øving og album. 

Samtidig skal jeg nå renovere dette rommet slik at det blir mer studio vennlig for å leie meg ut. Så må være pålitelig og ha nok kraft.  

11.jpg

1.PNG

 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 minutter siden, Troll skrev:

Blir bra dette! Sjeldent feil med litt ekstra "power". Vurderer selv å kjøpe en gamingPC. Ikke at jeg trenger det, men når man først er i gang.. :)

Gaming PC har ofte brukt pengene sine på grafikk kort og gjerne prosessorer som er "raskest mulig for penga". Det betyr ikke at PC'en er stabil. Så ofte er arbeidsstasjoner brukt mer penger på stabile komponenter slik jeg har forstått det. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.