Web Analytics
Jump to content

Hva anbefaler dere?


Recommended Posts

Hvis du skal bare bruke forsterkeren hjemme og ikke i sammenheng med band, og heller ikke er intr. i å blåse ut vinduene i huset, ville jeg gått for en Roland microcube. En kanonfet forsterker med mange effekter og deilig lyd! Min MG100DFX står ubrukt når jeg har Rolanden!

Jævlig fin liten sak. Grei å dra med seg hvis man skal jamme hos en kompis. Men den spiller ikke så høyt, så hvis du skal bruke den på øving sliter du.

Ellers kan du jo få kjøpe min Marshall MG100DFX, kom på akkurat nå at jeg kanskje selger den. Et impulsalg ;) Det er en grei forsterker den også, bare litt enklere med en liten microcube. Send meg en PM om du er intr, du kan få den for en ok pris :D

Link to comment
Share on other sites

Er det den mg en som eventuelt er dårlig eller er alle det.. Tenkte også på en en MG50DFX

De låter forholdsvis likt i utgangspunktet, men forskjeller blir det jo grunnet mer effekt, lydstyrke og det som hører med. Er vel headroom noen kaller det. Til hjemmeøving ville jeg utvilsomt heller gått for cube 15 eller 30. Har du planer om bandøving, så finnes det vel en 60 utgave også.

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler deg å IKKE kjøpe noen MG forsterkere...Personelig synes jeg de låter RÆVA...Marshall gjorde en stor feil ved å produsere de ;) de låter liksom, billig på en måte...og sterilt og for kunstig og ikke noe ROCK 'n' ROLL 8)

Link to comment
Share on other sites

Har Roland MicroCube selv, og jeg kan vel si at den er grei.

Men hvis du skal ha noe som er veldig allsidig (brukes til øving både hjemme og i øvingslokale) og som vil holde god standard i mange år, da anbefaler jeg POD XT Live. Da kan du sitte med hodetelefoner eller koble deg på stereoanlegget hjemme. Og når du kommer på bandøving er det bare å koble seg på PA eller lokalets egen amp. Poden inneholder det meste du har bruk for. Men ikke bli lurt av presetsene når du prøver den i butikken for de er ikke spesielt gode. Man må skru litt for å få god lyd, men det er ikke så vanskelig ettersom dingsen kan kobles til PC via USB og edites (hva var nå det norske ordet igjen) med et enkelt og greit program.

Problemet som nybegynner er at du uansett hvilken amp du kjøper så er du egentlig ikke sikker på hva du driver med. Man må kanskje bare stole blindt på noen som gir seg ut for å ha peiling. Men med PODen så kjøper du ikke katta i sekken lydmessig, for hvis du ikke har en kul lyd så finner du en annen. Plenty å velge mellom. Du kan også laste ned en "Metal-pack" som består av en god del amper på Line6 sine hjemmesider (koster vel 25$). En annen ting som også er veldig bra er at alt i PODen er basert på bra utstyr utenfor den digitale verden i hovedsak. Og informasjon om hva du bruker og litt historikk finner du i manualen. Så du lærer en del også, og du får etter hvert litt referanser som du kan bygge videre på.

Link to comment
Share on other sites

Kobler den inn hvor som helst. Alt etter hva som passer.

Har en Fenderforsterker, men den spiller høyt. Og den er tung. Så da kobler jeg kanskje bare rett PCen og spiller via den. Har forsåvidt ikke noe stereoanlegg så det har ikke vært aktuelt. Men jeg ser for meg at det er veldig bra. Kan jo også koble til i MicroCuben hvis jeg skal være rundt omkring...

Hvis man ikke skal forstyrre noen så er det jo praktisk med PODens AUX inngang (mini-jack) så man kan spille/øve til CDer uten å plage folk via hodetelefoner.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte via www.jrrshop.com. Kom hjem på døra med FedEx.

Du kan også sende mail til dem og spørre om de vil skrive en lavere sum på pakken for å unngå toll.

Tror du ender på en totalsum rundt 3.000 til 3.500 kr...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.