Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Trådløst: Hva er hot og not for tiden?


Anbefalte innlegg

Jeg har et Line6 G30 Relay på B-brettet og det har jeg vært happy med i mange år, men nå begynner det å skrante. 

Hva er hot for tiden innen budsjettklassen? Jeg må ha en løsning som er plassert på brettet og aller helst belt/lomme-pack. Liker 

ikke disse klumpene som stikker ut av jackpluggen på gitaren. 

 

Fyr løs med tips. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvordan skranter det? Hva med en ny G30? 😉 Har selv brukt G30 i bortimot 10 år, og det har fungert stort sett knirkefritt. Det limte belteklipset er jo en vits, men med ei kameraveske e.l. til å feste i beltet, så er jo det problemet løst.

Jeg kommer nok til å kjøpe en ny G30 den dagen min streiker. Jeg kan ikke forstå at det finnes noe som er mye "bedre" uten at det koster betydelig mer. 

Jeg synes også løsningene med en duppeditt (sender) som stikker ut av jack-utgangen virker mye mer utsatt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har brukt G50 i 10+ år, ikke noen problemer. Kjøper antageligvis igjen.

 

Men av det jeg har sett er det vel shure glxd16 som er i fronten atm.

Endret av whiplash
Lenke til innlegg
Del på andre sider
20 minutes ago, Peaceandloveandrocknroll said:

Tråløst er bare en motegreie, det kommer til å dø ut.

Tenk å digitalisere det fullkomne analoge signalet bare fordi du skal subbe rundt på scenen og ikke gidder å løfte beina.

Ledning er best 👍

Er langt ifra alle trådløse systemer som er digitale

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jag har oxå använt G30 i många år på alltifrån shady småställen till stora scener (mest shady småställen) och aldrig haft något som helst problem. Hemma använder jag G10 för då är det enklare att bara plugga in dingsen rätt i guran men det vill jag inte ha live (av samma grund som Audunn påpekar). Köpte till och med backup-G30 men det har jag ju aldrig fått användning för så säg till om du går för att köpa G30 på nytt och vill köpa brukt så ska jag se vad jag hittar i lådorna :) .

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  • Kjøpte dette plekterbrettet til en MJT-strat jeg har, men det var helt skivebom på hull-plassering.  Tenker kanskje på dette, da det er rimelig og jeg tror det skal stemme overens med hullene (må fram med målebåndet når jeg kommer hjem i kveld). Problemet er bare at det er fra eBay og Kina, slik at da har jeg vel ikke det plekterbrettet før etter jul.  Da er spørsmålet, finnes det noe kjappere alternativ enn det jeg har linket til fra eBay og som ikke koster skjorta? Er ute etter HSS, helst litt aget hvit eller mint.  EDIT:  Burde kanskje legge ved en beskrivelse av hvor feilen ligger. På bildet under ser dere et bilde av plekterbrettet. Ingen av hullene traff perfekt, de fleste lå litt feil (nok til å ikke få ned i en skrue), mens markeringene med rødt er der det er en ganske stor feil. Særlig ligger feilen i skruen over midtpickupen. Dette skulle vel tilsi at det plekterbrettet jeg har kjøpt tilsier 1962-plassering, mens jeg skulle hatt 1964-plassering? 
  • En kone skjermet etter alle kunstens regler
  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.