Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[SELGES] Fender Stratocaster MIM Standard 2001


Anbefalte innlegg

Selger en meksikansk 2001 Fender Stratocaster. Dette var opprinnelig en Roland Ready, men alt det Roland-relaterte er røsket ut av gitaren, så nå er det i praksis en MIM Standard Stratocaster. De eneste tegnene på at det har vært noe annet er en multipin-kontakt på siden av kroppen der jacken ville vært på en Telecaster, samt et ekstra deksel bak der batteriet har sittet. Og at det står "Volum" på det ene tone-potet da denne kom med volum, master tone og volum til Roland-greiene.

Ellers er det vel ikke så mye å si om denne, de fleste vet vel hva det dreier seg om. Har byttet plekterbrett da originalbrettet hadde masse hull der Roland-pickupen og alle bryterne satt. Pickups og elektronikk er stort sett som fra fabrikk, men har satt inn nytt Alpha potmeter som nederste tone og TAD kondensator på 47nF i stedet for Fenders 22nF. Byttet også jack for et par uker siden. Koblet som standard Fender der tonekontrollene er dedikerte for hhv hals- og midt-pickup.

Spillemessig er dette et solid eksemplar, med god hals og godt båndarbeid, og gitaren holder stemminga godt. Noe båndslitasje er det, men det er fortsatt mye igjen før det er noe som trengs å gjøres noe med. Satt opp med ,010-,046 strenger.

Kosmetisk er det selvsagt ting å sette fingeren på, da det tross alt er en snart 20 år gammel gitar som har blitt godt brukt. Det er ganske tjukk polylakk på denne, og det er en ganske stor sprekk i lakken i den ene cutawayen, men det er kun kosmetisk og har heller ikke forandret seg det siste året. Utover denne sprekken er det ingenting man ikke forventer på en såpass gammel gitar. For de som ikke liker kjøttdeig-farget plekterbrett så kan jeg sende med et hvitt brett uten tillegg i pris hvis det frister mer. (Om det er white, aged white, offwhite, parchment eller hvaenn er jeg usikker på, men tror det kan fungere bra mot den litt gulhvite fargen på gitaren!)

Gitaren kommer med splitter ny ABS hardcase fra Thomann og kan sendes for kjøpers regning. Mangler Tremolo-arm, men dette kan enkelt bestilles på nett for en billig penge.

Ta gjerne kontakt ved ytterligere spørsmål :)

Prisforlangende: 4500kr

IMG_0137

Fler bilder: https://flic.kr/s/aHsmQBRhM3

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.