Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[SELGES] Fender Stratocaster MIM Standard 2001


Anbefalte innlegg

Selger en meksikansk 2001 Fender Stratocaster. Dette var opprinnelig en Roland Ready, men alt det Roland-relaterte er røsket ut av gitaren, så nå er det i praksis en MIM Standard Stratocaster. De eneste tegnene på at det har vært noe annet er en multipin-kontakt på siden av kroppen der jacken ville vært på en Telecaster, samt et ekstra deksel bak der batteriet har sittet. Og at det står "Volum" på det ene tone-potet da denne kom med volum, master tone og volum til Roland-greiene.

Ellers er det vel ikke så mye å si om denne, de fleste vet vel hva det dreier seg om. Har byttet plekterbrett da originalbrettet hadde masse hull der Roland-pickupen og alle bryterne satt. Pickups og elektronikk er stort sett som fra fabrikk, men har satt inn nytt Alpha potmeter som nederste tone og TAD kondensator på 47nF i stedet for Fenders 22nF. Byttet også jack for et par uker siden. Koblet som standard Fender der tonekontrollene er dedikerte for hhv hals- og midt-pickup.

Spillemessig er dette et solid eksemplar, med god hals og godt båndarbeid, og gitaren holder stemminga godt. Noe båndslitasje er det, men det er fortsatt mye igjen før det er noe som trengs å gjøres noe med. Satt opp med ,010-,046 strenger.

Kosmetisk er det selvsagt ting å sette fingeren på, da det tross alt er en snart 20 år gammel gitar som har blitt godt brukt. Det er ganske tjukk polylakk på denne, og det er en ganske stor sprekk i lakken i den ene cutawayen, men det er kun kosmetisk og har heller ikke forandret seg det siste året. Utover denne sprekken er det ingenting man ikke forventer på en såpass gammel gitar. For de som ikke liker kjøttdeig-farget plekterbrett så kan jeg sende med et hvitt brett uten tillegg i pris hvis det frister mer. (Om det er white, aged white, offwhite, parchment eller hvaenn er jeg usikker på, men tror det kan fungere bra mot den litt gulhvite fargen på gitaren!)

Gitaren kommer med splitter ny ABS hardcase fra Thomann og kan sendes for kjøpers regning. Mangler Tremolo-arm, men dette kan enkelt bestilles på nett for en billig penge.

Ta gjerne kontakt ved ytterligere spørsmål :)

Prisforlangende: 4500kr

IMG_0137

Fler bilder: https://flic.kr/s/aHsmQBRhM3

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Two-tone sunburst er nok min favoritt-finish for tida 😛 MiM’en (under) skal snart gjennom en Dave Murray-ifisering; nye pups, pickguard og knotter. Glær mæ! 
  • Ble invitert til å bli med på en Power Trip-cover av noen karer fra YouTube, i forbindelse med vokalist Riley Gales bortgang. Gjerne sjekk den ut, jeg synes den ble veldig kul!  
  • Wow, takk for alle tilbakemeldingene! Det betyr masse. Kommer en ny singel etter hvert, poster den helt sikkert her.   Når det kommer til produksjon så har vi løst det meste selv, foruten trommeinnspilling og mastering. Vi vurderte å bruke div. plug-ins for gitar og bass, men endte opp med å bruke forsterkere, noe jeg er ganske fornøyd med. Når man har et øvingslokale med god akustikk er det greit å bruke det til innspilling også.
  • Det var absolutt ikke nødvendig, pickupene låt helt fint før jeg byttet ut. Bare OCD fra min side, jeg må liksom tweake til ting er så bra de kan bli etter min smak. Har en bråte med magneter i de fleste Alnico-valører liggende, sånt var nesten gratis fra Kina før, med gratis frakt og ingen toll. Dessuten er det griselett å skifte magneter på P-90 pickuper, mye lettere enn på humbuckere.
  • Litt usikker på om jeg henger med på å kalle det røverkjøp når du måtte bytte magnet på samtlige pickups før du ble fornøyd...? 🤨 Samtidig, det er jo gøy å fikle, da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.