Web Analytics
Jump to content

[SELGES] Fender Stratocaster MIM Standard 2001


Duckling
 Share

Recommended Posts

Selger en meksikansk 2001 Fender Stratocaster. Dette var opprinnelig en Roland Ready, men alt det Roland-relaterte er røsket ut av gitaren, så nå er det i praksis en MIM Standard Stratocaster. De eneste tegnene på at det har vært noe annet er en multipin-kontakt på siden av kroppen der jacken ville vært på en Telecaster, samt et ekstra deksel bak der batteriet har sittet. Og at det står "Volum" på det ene tone-potet da denne kom med volum, master tone og volum til Roland-greiene.

Ellers er det vel ikke så mye å si om denne, de fleste vet vel hva det dreier seg om. Har byttet plekterbrett da originalbrettet hadde masse hull der Roland-pickupen og alle bryterne satt. Pickups og elektronikk er stort sett som fra fabrikk, men har satt inn nytt Alpha potmeter som nederste tone og TAD kondensator på 47nF i stedet for Fenders 22nF. Byttet også jack for et par uker siden. Koblet som standard Fender der tonekontrollene er dedikerte for hhv hals- og midt-pickup.

Spillemessig er dette et solid eksemplar, med god hals og godt båndarbeid, og gitaren holder stemminga godt. Noe båndslitasje er det, men det er fortsatt mye igjen før det er noe som trengs å gjøres noe med. Satt opp med ,010-,046 strenger.

Kosmetisk er det selvsagt ting å sette fingeren på, da det tross alt er en snart 20 år gammel gitar som har blitt godt brukt. Det er ganske tjukk polylakk på denne, og det er en ganske stor sprekk i lakken i den ene cutawayen, men det er kun kosmetisk og har heller ikke forandret seg det siste året. Utover denne sprekken er det ingenting man ikke forventer på en såpass gammel gitar. For de som ikke liker kjøttdeig-farget plekterbrett så kan jeg sende med et hvitt brett uten tillegg i pris hvis det frister mer. (Om det er white, aged white, offwhite, parchment eller hvaenn er jeg usikker på, men tror det kan fungere bra mot den litt gulhvite fargen på gitaren!)

Gitaren kommer med splitter ny ABS hardcase fra Thomann og kan sendes for kjøpers regning. Mangler Tremolo-arm, men dette kan enkelt bestilles på nett for en billig penge.

Ta gjerne kontakt ved ytterligere spørsmål :)

Prisforlangende: 4500kr

IMG_0137

Fler bilder: https://flic.kr/s/aHsmQBRhM3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den hadde ikke lignet i det hele tatt. I 1954 var Stratocasteren noe totalt nytt, med inspirasjon fra romfart, konseptbiler og 50-tallets fremtidsvisjoner. Hadde den blitt lansert i dag så hadde den ikke lignet på noe vi har sett til nå. Kanskje noe i nærheten av Abasi eller Strandberg sine gitarer, men antakelig enda lengre vekk fra "standarden".
  • Det John Mayer sier er at hvis Stratocasteren hadde blitt lansert i dag,så hadde den vært litt annerledes enn 1954-utgaven.Han hadde noen ideer som var utenfor rammen til Fender sine signatur/artist-modeller (som strengt tatt er satt sammen av standard stratocasterdeler,som halsprofiler,lakk,kobling av elektronikk,det eneste som er unikt er pickupene.)Men å starte et prosjekt ut over disse rammene,som innebar bl.a. å forandre  profilen til kroppen var ikke noe Fender ville gå med på.De vil ikke ha noe nytt. De hadde et nytenkende prosjekt med Roland (VG Stratocaster).Det ble ingen suksess. Samarbeidet PRS/John Mayer har fått enorm oppmerksomhet,bedre markedsføring av både gitar og artist kan ingen håpe på å oppnå.  Og økonomisk er dette helt sikkert en vinn/vinn-situasjon for begge parter    
  • Har faktisk 2 stk 1x12 rivera cabs med metallgrill som jeg brukte til en mindre amp. Fantastisk bra cabs som jeg ikke kvitter meg med....ALDRI!!   Dessverre så er det i praksis håpløst å bruke på 100w ampen min. De er for små fysisk og elementene tåler ikke 100w. Skal bruke disse kabinettene hjemme etter hvert på en amp med mindre watt.     ...men er det noen som har erfaring med begge nevnte kabinett og kan dele sin erfaring? Merk at jeg har skrevet feil i innlegget, Orange closed back skal det være, får ikke endret.  Som noen nevner så ser det betydelig bedre ut med Marshall cab sammen med en Marshall topp, men noe sier meg at byggekvalitet på Orange er MEGET bra, og ut fra noen youtube tester så har jeg intrykk av at Orange er litt mer "balansert". På den andre siden så er det vel 7 kg tyngre enn Marshall sitt og er et beist av et kabinett selv om det er 2x12. Når det kommer til pris så er jeg der at jeg vil "buy nice, not twice"     Går mest i 70 og 80 talls heavy + Stoner rock og litt blues heheh, har prestert å skrive open ser jeg, det skal være closed back. Får ikke korrigert innlegget     Er en forsterkertopp, og jeg har allerede gått runden om 4x12, og kjenner at det er så alt for upraktisk når jeg skal frakte det til spillejobber     Akkurat det jeg opplever også. Låner et 4x12 cab (med 12T-75....funker ikke bra på JCM 900 etter min smak), og det er rett og slett for stort å ta med seg. Blir litt teit å må kjøpe meg en gammel Toyote Hi-Ace for å få med utstyret når en 2x12 fint går i ei stasjonsvogn  
  • SS er jo hypermoderne! Har du ikke sett den ekstra lille cutouten på det nedre hornet?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.