Web Analytics
Jump to content

NGDx2


Duckling

Recommended Posts

Tråden er noe misvisende, da ingen av gitarene er anskaffet i dag, men begge er kommet inn den siste drøye uka, så det er NGD godt nok :)

Først ut en Nebelung Riffmeister i Cherry Sunburst. Kjøpt ny fra Mr. Nebelung himself. Upåklagelig satt opp, spiller som en drøm og låter kule. Dog, dessverre en litt annen kule enn jeg var ute etter, så den har fått Blues Engine og Dirty Torque fra IronGear i hhv neck og bridge for å spille litt bedre på lag med resten av gitarene. En 7,5år gammel drøm er omsider oppfylt, og jeg er as happy as can be!

 

IMG_0080

 

IMG_0081IMG_0082IMG_0083IMG_0084

 

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nr 2 er en Fender Stratocaster 2012 American Standard i fargen Candy Cola som ble impulskjøpt da den dukket opp på Finn til nissepris en kort kjøretur unna. Forrige eier har satt inn HotRails i bridge, og fått byttet nut til en i bein. Dette er kanskje den kosmetisk peneste 8 år gamle gitaren jeg har vært borti, da det ikke er en eneste liten ripe å finne på hele gitaren.

Her er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med utseende og elektronikk. Vurderer en SD Quarter Pound i bridge på den, og skifte resten av plasten til sort, eventuelt så bare flytter jeg over plekterbrettet fra Taco-straten med SD Phat Cat i bridge. Har lyst på SD QP for det estetiske (tror den hadde vært fin med sorte pickups og sort plast, selv om jeg liker den overraskende godt med hvitt også), men Phat Cat vet jeg funker knall til det jeg bruker den til, så vurderer litt frem og tilbake hva som skjer med denne, og hvilke gitarer jeg skal beholde oppi denne kjøpefesten.

Nok om det; Bilder!

IMG_0076IMG_0077IMG_0078IMG_0079

 

Edited by Duckling
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Takk for det! Blir definitivt sort plast på Candy Cola'en (hvilken luring var det som fant på det fargenavnet?), det store spørsmålet nå er om jeg skal kjøpe og prøve SD QP for å beholde singlecoil- og all black-estetikken, eller om jeg bare skal klemme inn PhatCat'en som jeg vet funker. Har jo ikke kjempelyst på humbuckersized pickup med nickel-cover når alt annet er svart, selv om det låter aldri så bra :)

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, whiplash said:

P-94 fra Gibson fåes vel i svart, men er sikkert annerledes enn PhatCat.

Har sett litt på alternative HB-sized P90'er, men de jeg har funnet ser ut til å ha en ganske annerledes frekvenskurve enn PhatCat, så da tror jeg kanskje jeg kommer nærmere med QP. Er jo happy med QP i Telecasteren, så blir sikkert bra i Straten også 😎

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.