Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

NGD 2015 Fender American Standard Stratocaster HSS Shawbucker


Anbefalte innlegg

Ankom mitt postkontor i dag. Har rukket å spille litt, matte halsen litt mer, sette en ekstra fjær i tremoloen og bytte strenger. Kjøpt av @Naigewron. Original tremolo er byttet til Gotoh 510T-FE1, og original kremhvit plast er byttet til svart. De originale delene fulgte med, men jeg tipper Gotoh-brua i hvert fall ikke er noe dårligere enn den originale. Jeg synes den kjennes veldig solid og stødig ut. Jeg liker også at arma ikke er av typen som må skrues inn. Ut fra bildene, synes jeg også svart plast passer gitaren veldig bra.

Har ikke rukket å danne meg et ordentlig bilde av pickup og elektronikk, men det lille jeg har spilt, låter bra. Litt mer "hi-fi" enn Vaughan-Straten virker det som, og Shawbuckeren låter fyldig uten at den helt tar bort Strat-preget, men jeg får avvente ytterligere domfellelse til jeg har fått testet den ordentlig på riggen. Nå var jo meningen med å kjøpe en Strat med humbucker å få en mer allsidig gitar, så man oppnår en ting et sted, så må man regne med å miste noe et annet. Synes kanskje spesielt dette høres i pos. 2. (bru og midt-pickup) som er noe mer "ullen" enn Vaughan-Straten. Det som er bra, er at Fender har satt inn en kombinert 250k/500k volumpot der verdien endres til 500 når man velger humbuckeren. Det gjør nok sitt til at humbuckeren ikke høres muddy ut sammenlignet med singlecoilene.

Ellers er halsen meget rett og god, båndene veldig bra, selv om jeg kunne tenkt meg en tanke tykkere profil på halsen, men det har mest med vane å gjøre. Action/setup passet meg veldig bra.

Alt i alt, er jeg meget godt fornøyd med handelen, og Sienna-bursten er jo lekker! 🙂

Edit: Og så må det jo nevnes at Fenders molded case er veldig fet da. Virker meget solid uten at den veier et tonn! 😉

50251939671_502094be62_b.jpg

50252127242_f7f8bebcda_b.jpg

50251285523_c1dd584380_b.jpg

Endret av Audun
 • Liker 11
Lenke til innlegg
Del på andre sider
7 minutter siden, Naigewron skrev:

Slit den med helsa. Det er en knallgod gitar, men for meg viste den nok bare at jeg ikke er strat-mann :) 

Ja, og det vises jo nesten ikke at den er brukt. Den er vel det man kan kalle "pristine condition"! Kommer nok til å ha mye glede av denne! 🙂 Så da varer det vel ikke lenge før den ikke er så "pristine" lengre... 😅

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Enig med SunMaster! Generelt ikke glad i burst på Strat, men denne Finishen var lekker!

Ellers også enig i vurderingen om sort plast! Ser veldig bra ut, kan umulig tro at hvit plast vil se bedre ut :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minutt siden, Truckstop Chuckie skrev:

Fin gitar. Jeg mister oversikten over burst-nyansene. Er dette hva Fender kaller for «sienna burst»?

Stemmer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker! Svart eller hvitt er selvsagt smak og behag, og den er ikke stygg med hvitt heller, men det går ikke an å ikke like Sienna-bursten! 😃

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • ^ Dire Straits platene kom i fjor ut på noen meget gode re-masters på Mobile Fidelity (MoFi) 2x45.
  • måtte fornye to av godplatene, etter at de gamle ikke lenger er verdt å spille av.
  • Her er den nye Laney Cub-Supertop Den er glimrende! Jeg er veldig fornøyd! Jeg fikk den torsdag. Det kommer tjukk og varm rørlyd fra den tilkoblet VOX kabinettet med en Celestion V-Type 70W høyttaler i 8 ohm. Nå skjønner jeg hva som er så bra med vrenglyden fra rør Det er noe eget med lyden. Når jeg har den i overdrive så bruker jeg 1W inngangen. Da går den fort i vreng på lavere lydnivå. Hvis jeg booster 15W inngangen med div. effektbokser så er det litt vanskelig å holde lyden ren   Med denne forsterkeren så går det fint an å spille med gitaren koblet rett inn (ingen effekter). Det er boost på forsterkeren, så det er lett å få den i overdrive.   Forøvrig så er den innebygde digitale? "fjærromklangen" god, men det kommer en ulyd da jeg har den på fullt nivå. Romklangen plasker fint, men den durer.   Rørene er av merket Ruby.    
  • Two-tone sunburst er nok min favoritt-finish for tida 😛 MiM’en (under) skal snart gjennom en Dave Murray-ifisering; nye pups, pickguard og knotter. Glær mæ! 
  • Ble invitert til å bli med på en Power Trip-cover av noen karer fra YouTube, i forbindelse med vokalist Riley Gales bortgang. Gjerne sjekk den ut, jeg synes den ble veldig kul!  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.