Web Analytics
Jump to content

NGD 2015 Fender American Standard Stratocaster HSS Shawbucker


Audun

Recommended Posts

Ankom mitt postkontor i dag. Har rukket å spille litt, matte halsen litt mer, sette en ekstra fjær i tremoloen og bytte strenger. Kjøpt av @Naigewron. Original tremolo er byttet til Gotoh 510T-FE1, og original kremhvit plast er byttet til svart. De originale delene fulgte med, men jeg tipper Gotoh-brua i hvert fall ikke er noe dårligere enn den originale. Jeg synes den kjennes veldig solid og stødig ut. Jeg liker også at arma ikke er av typen som må skrues inn. Ut fra bildene, synes jeg også svart plast passer gitaren veldig bra.

Har ikke rukket å danne meg et ordentlig bilde av pickup og elektronikk, men det lille jeg har spilt, låter bra. Litt mer "hi-fi" enn Vaughan-Straten virker det som, og Shawbuckeren låter fyldig uten at den helt tar bort Strat-preget, men jeg får avvente ytterligere domfellelse til jeg har fått testet den ordentlig på riggen. Nå var jo meningen med å kjøpe en Strat med humbucker å få en mer allsidig gitar, så man oppnår en ting et sted, så må man regne med å miste noe et annet. Synes kanskje spesielt dette høres i pos. 2. (bru og midt-pickup) som er noe mer "ullen" enn Vaughan-Straten. Det som er bra, er at Fender har satt inn en kombinert 250k/500k volumpot der verdien endres til 500 når man velger humbuckeren. Det gjør nok sitt til at humbuckeren ikke høres muddy ut sammenlignet med singlecoilene.

Ellers er halsen meget rett og god, båndene veldig bra, selv om jeg kunne tenkt meg en tanke tykkere profil på halsen, men det har mest med vane å gjøre. Action/setup passet meg veldig bra.

Alt i alt, er jeg meget godt fornøyd med handelen, og Sienna-bursten er jo lekker! 🙂

Edit: Og så må det jo nevnes at Fenders molded case er veldig fet da. Virker meget solid uten at den veier et tonn! 😉

50251939671_502094be62_b.jpg

50252127242_f7f8bebcda_b.jpg

50251285523_c1dd584380_b.jpg

Edited by Audun
 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

7 minutter siden, Naigewron skrev:

Slit den med helsa. Det er en knallgod gitar, men for meg viste den nok bare at jeg ikke er strat-mann :) 

Ja, og det vises jo nesten ikke at den er brukt. Den er vel det man kan kalle "pristine condition"! Kommer nok til å ha mye glede av denne! 🙂 Så da varer det vel ikke lenge før den ikke er så "pristine" lengre... 😅

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.