Web Analytics
Jump to content

NGD 2015 Fender American Standard Stratocaster HSS Shawbucker


Audun
 Share

Recommended Posts

Ankom mitt postkontor i dag. Har rukket å spille litt, matte halsen litt mer, sette en ekstra fjær i tremoloen og bytte strenger. Kjøpt av @Naigewron. Original tremolo er byttet til Gotoh 510T-FE1, og original kremhvit plast er byttet til svart. De originale delene fulgte med, men jeg tipper Gotoh-brua i hvert fall ikke er noe dårligere enn den originale. Jeg synes den kjennes veldig solid og stødig ut. Jeg liker også at arma ikke er av typen som må skrues inn. Ut fra bildene, synes jeg også svart plast passer gitaren veldig bra.

Har ikke rukket å danne meg et ordentlig bilde av pickup og elektronikk, men det lille jeg har spilt, låter bra. Litt mer "hi-fi" enn Vaughan-Straten virker det som, og Shawbuckeren låter fyldig uten at den helt tar bort Strat-preget, men jeg får avvente ytterligere domfellelse til jeg har fått testet den ordentlig på riggen. Nå var jo meningen med å kjøpe en Strat med humbucker å få en mer allsidig gitar, så man oppnår en ting et sted, så må man regne med å miste noe et annet. Synes kanskje spesielt dette høres i pos. 2. (bru og midt-pickup) som er noe mer "ullen" enn Vaughan-Straten. Det som er bra, er at Fender har satt inn en kombinert 250k/500k volumpot der verdien endres til 500 når man velger humbuckeren. Det gjør nok sitt til at humbuckeren ikke høres muddy ut sammenlignet med singlecoilene.

Ellers er halsen meget rett og god, båndene veldig bra, selv om jeg kunne tenkt meg en tanke tykkere profil på halsen, men det har mest med vane å gjøre. Action/setup passet meg veldig bra.

Alt i alt, er jeg meget godt fornøyd med handelen, og Sienna-bursten er jo lekker! 🙂

Edit: Og så må det jo nevnes at Fenders molded case er veldig fet da. Virker meget solid uten at den veier et tonn! 😉

50251939671_502094be62_b.jpg

50252127242_f7f8bebcda_b.jpg

50251285523_c1dd584380_b.jpg

Edited by Audun
 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

7 minutter siden, Naigewron skrev:

Slit den med helsa. Det er en knallgod gitar, men for meg viste den nok bare at jeg ikke er strat-mann :) 

Ja, og det vises jo nesten ikke at den er brukt. Den er vel det man kan kalle "pristine condition"! Kommer nok til å ha mye glede av denne! 🙂 Så da varer det vel ikke lenge før den ikke er så "pristine" lengre... 😅

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.