Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[SELGES] Gitarprosjekt - Squier Jim Root Telecaster


Anbefalte innlegg

Hei.

Dette har jeg hatt liggende som et prosjekt i årevis, men innser at jeg aldri kommer til å få ut fingeren til å gjøre noe med det. Lufter da interessen om det er noen her som har lyst å bygge seg en ganske så ålreit partso.

Kroppen er fra en, såvidt jeg vet, eldre Squier Jim Root Telecaster. Det kan imidlertid hende at det er helt feil, men den er veldig resonant og fin! :)Heltre mahogny såvidt jeg vet. Tror denne har blitt skrudd på før, for det var lite tak i en del av hullene, så alle hull til hardware er plugget med trelim og tannpirkere, og må da slipes ned og drilles opp på nytt, med unntak av bridge og pickupswitch.

Halsen er splitter ny fra WD Music. Ganske slank, føles god men trenger å slipe litt båndskjegg. Ganske sikker på at det er denne: https://www.ebay.com/itm/NEW-WD-Fender-Licensed-for-Stratocaster-Strat-NECK-Maple-Satin-21-Fret-SMV-21-/143624243844?hash=item2170ac0a84

Tror jeg har alt man trenger for å få en fungerende gitar, med unntak av pickups. Stemmeskruene er vintage style, og halsen har hull for modern style (10mm), men det følger med ferrules så det skal passe.

Etter meldinger og nærmere inspeksjon så har jeg i første runde glemt en lakkskade ved jack output. Den er ikke stor, men den går helt ned til treverket. Ser imidlertid ut som tidligere eier har prøvd å forsegle skaden med noe, og det ser ikke ut til at det er noen fare for at det sprekker opp ytterligere. Det var aldri noe som plaget meg når jeg spilte på gitaren. (Før jeg ødela den gamle halsen og det ble prosjektgitar)

Noen bilder her: https://flic.kr/s/aHsmPWswrL

Fler bilder og info kan fåes på forespørsel.

Ift pris så er jeg litt usikker på hva jeg kan få for dette, men tenker vel kanskje at 2000kr kan være en fair pris? :)

Kan hentes i Horten, Vestfold, eller sendes med posten.

IMG_0034.thumb.JPG.46f4bcc3cadceff359b9f9ef7991432a.JPG

Endret av Duckling
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • TC Electronic Ditto er vel stort sett bransjestandard hvis man bare skal ha noe enkelt som fungerer bra. Jeg mener ikke man trenger flere knapper hvis man bare skal leke seg hjemme, men hvis den skal brukes live er det nødvendig. Steget opp kan være Boss RC-1. Den har samme funksjonalitet som Ditto, men kan koble på en ekstern pedal for å gjøre operasjonen litt enklere. Den har også en kjekk lysindikator som viser hvor du er i loopen, og om du spiller inn eller spiller av. Jeg har eid begge disse og var fornøyd med begge. Jeg oppgraderte fra Ditto til RC-1 fordi jeg trengte stereo, men ellers har jeg ingenting å utsette på Ditto. Digitech Jamman Express fungerer også på akkurat samme måte, men den har jeg ikke testet selv. Skal være like god som konkurrentene, såvidt jeg har hørt.
  • Hei, skal kjøpe en loop pedal i gave til sønnen min. Han har en line 6 spider v,  og lurer på om noen har et tips om en pedal som ikke er alt for dyr, men har gode funksjoner og er holdbar- kanskje sånn mitt på treet budsjettmessig. Hvilke funksjoner synes dere er viktige?  Er to brytere nødvendig?
  • Har du råd er det like greit å kjøpe pro-versjonen. Da slipper du ihvertfall å irritere deg over presets du vil laste ned men ikke får brukt fordi du har standard-utgave osv... 
  • OK - det er "40% rabatt akkurat nå" på FX2. Har tenkt lenge på å kjøpe meg noe slikt. Holder det fint med standardversjonen (til $59) eller anbefales pro-versjonen til (til $119)?    
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.