Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[SELGES] Ibanez AS73T-TCR


Anbefalte innlegg

Hollowbody Ibanez selges da jeg innser at jeg aldri kommer til å bli venn med hollowbodies. Grom gitar som låter fint og spiller bra. Behagelig middels tjukk hals med lite båndslitasje.

Den originale tremoloen er fjernet av en tidligere eier, noe som har resultert i et par hull i kroppen under tailpiecen, samt en liten skade i lakken nederst på kroppen og i metallplata som sitter under reimfestet. Dette er imidlertid kun kosmetisk.

Bridgepickup er byttet ut til...ett eller annet. En eller annen relativt hot, brandless sak for litt mer rockefaktor i bridgeposisjon. Står på ingen måte tilbake for det som satt i den originalt, og vil vel si at den kvalitetsmessig er på nivå med GFS. Usikker på om jeg fortsatt har originalpickup, men hvis jeg har den liggende så følger den selvsagt med.

Følger med en Thomann hardcase. Stygg som juling da jeg bommet på artikkelnummeret når en kompis skulle bestille, men den passer godt nok for biltransport. Skal du ut og fly ville jeg kjøpt noe bedre.

Gitaren befinner seg i Vestfold, Horten. Pga sykdom (ikke corona), og dårlig tilgang på gitarsized esker så foretrekker jeg henting, men om du er interessert og bor langt unna så skal jeg vel alltids klare å sende den også!

Selges for 2500,- + evt frakt.

IMG_0026

Fler bilder her: https://flic.kr/s/aHsmPWpzq4

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • TC Electronic Ditto er vel stort sett bransjestandard hvis man bare skal ha noe enkelt som fungerer bra. Jeg mener ikke man trenger flere knapper hvis man bare skal leke seg hjemme, men hvis den skal brukes live er det nødvendig. Steget opp kan være Boss RC-1. Den har samme funksjonalitet som Ditto, men kan koble på en ekstern pedal for å gjøre operasjonen litt enklere. Den har også en kjekk lysindikator som viser hvor du er i loopen, og om du spiller inn eller spiller av. Jeg har eid begge disse og var fornøyd med begge. Jeg oppgraderte fra Ditto til RC-1 fordi jeg trengte stereo, men ellers har jeg ingenting å utsette på Ditto. Digitech Jamman Express fungerer også på akkurat samme måte, men den har jeg ikke testet selv. Skal være like god som konkurrentene, såvidt jeg har hørt.
  • Hei, skal kjøpe en loop pedal i gave til sønnen min. Han har en line 6 spider v,  og lurer på om noen har et tips om en pedal som ikke er alt for dyr, men har gode funksjoner og er holdbar- kanskje sånn mitt på treet budsjettmessig. Hvilke funksjoner synes dere er viktige?  Er to brytere nødvendig?
  • Har du råd er det like greit å kjøpe pro-versjonen. Da slipper du ihvertfall å irritere deg over presets du vil laste ned men ikke får brukt fordi du har standard-utgave osv... 
  • OK - det er "40% rabatt akkurat nå" på FX2. Har tenkt lenge på å kjøpe meg noe slikt. Holder det fint med standardversjonen (til $59) eller anbefales pro-versjonen til (til $119)?    
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.