Web Analytics
Gå til innhold
Mad Season

Støy i amp når pottene står på middels

Anbefalte innlegg

Beklager usedvanlig knotete tittel, men saken er den at det støyer mye i ampen når volum/tone står stilt til middels (5), men ikke når den er på fullt (10) eller av (0). Noen ide om hvorfor?

Gitaren har humbucker med coilsplit. Den er ikke tukla med, all elektronikk er original fra fabrikk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hm, har du bilde av gitaren? Hvor mange pots har du totalt? To humbuckere? Støy på begge? 

Hvis det bare er en tone og en volum, så har du sannsynligvis en felles kondensator for begge pickups som kan gi støy. Litt rart at den avgir støy for volumpotten, men mulig begge pottene aktiviserer filteret som kondensatoren besørger og gir støy via den? Ville forsøkt å bytte den. 

  • Takker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker for tips. Har ikke gitaren selv, skal prøve å hjelpe noen. Det er to humbuckere med splitcoil (ved å dra ut tonepotten). En volum, en tone. Jeg antar det er støy på begge, men må ta en kikk for å sjekke. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.