Web Analytics
Jump to content

Boss OD-3 og Marshall Jackhammer


Recommended Posts

Jeg har vært og testet Boss OD-3 nå. Jeg likte lyden veldig godt til solo, etter littegrann skruing på knottene. Det eneste problemet er at jeg syns det er litt lite gain på den, og hvis jeg vil spille litt skikkelig rock, så duger den nok ikke.

Jeg har heller ikke råd til enda en pedal.

Det jeg da lurer på, jeg har jo en Marshall Jackhammer liggende også, så det jeg tenkte på er å bare bruke den som gainboost, uten at den gjør noe annet med lyden enn å gi den litt mer gain. Jackhammeren er jo mer en metal-pedal enn OD-3'en, og jeg er ikke interessert i metal-lyd, jeg vil behode lyden fra OD-3'en, bare med litt mer gain. Er det mulig?

Takk for svar.

Link to comment
Share on other sites

http://www.seymourduncan.com/website/produ...r.shtml#booster - du må scrolle litt opp til den røde pedalen. En enkel gainboks som skal være helt transparent. Hvis du har en ålreit vreng i forsterkeren din fra før, men føler du trenger litt mer, så er dette en kongeboks. Å koble opp en haug med vrengbokser må vel skape usannsynlig mye støy? Keep it simple
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Brukte du OD-3'en på clean kanalen? Da vil du nok aldri få nok vreng til steintøff metall. Da er det nok bedre å bare kjøpe en Distortion boks. Selv bruker jeg kun overdrive på vreng kanalen hvis jeg skal ha årntli vreng, på clean kanalen blir det bare blues vreng.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet det, men jeg liker den blueslyden til solo og sånt, syns det er veldig fin lyd i den boksen til sånt. Det er når man vil ta av litt at den ikke helt holder mål. Jeg kjørte den på clean-kanalen ja, men det må jeg gjøre hjemme også, fordi vrengen på min forsterker er fæl.

Derfor tenkte jeg at det jo måtte være lurt med enda en boks, som bare drar opp gainen littegrann, og ikke farger lyden.

Sitter og vurderer den boksen som Deformed sa, bare lurer på om den er løsningen på mine problemer.

Link to comment
Share on other sites

Må si jeg selv har veldig dårlige erfaringer med å blande Jackhammeren med andre effekter. Metal Master med morph'en på fult sier nå jeg :D MetalZone med max gain er ikke akkurat pinglegreier det heller da...

Link to comment
Share on other sites

MetalZone er totalt uaktuelt' date=' for jeg spiller ikke metal. Men BD-2 og OD-3 er fristende ja, kanskje det blir det til slutt. Da er det fram med sparebøssa :)[/quote']

Må da ikke spille metal for å bruke metalzone :? det er det dummeste jeg har hørt. Den pedalen er ganske allsidig, har hatt en selv, men den ga meg ikke det jeg ville ha. Og jeg spiller metal...

Link to comment
Share on other sites

Må se meg enig med eXX0n. Synes OD-2/3 pedalene egner seg mye bedre til metal en metalzone. Faktisk tror jeg nesten jeg kunne annbefalt en metalzone som gainboost, da jeg synes den gir veldig "anonym" gain. Riktignok ikke spilt så mye på den, så du bør nok høre med noen andre om du vil ha sikre tips :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.