Web Analytics
Jump to content

eroald [20.07.05]


eroald

Recommended Posts

måtte nesten poste noe:

minebabyer.jpg

fra venstre: en klassisk gitar jeg kjøpte av gitarlæreren min som er impotert fra spania, vakreste klangen jeg har hørt fra en klassisk gitar. ibanez akkustisk. resultat av sløydtimene i 7klasse på fagerholt skole. washburn nuno bettencourt (min andre gitar, den virkelig har lagt ned øvingstimer i), cort bass, og til slutt høvdingen; gibson les paul standar ´01 honey burst oppgradert med seymore mikker:)

i tillegg har jeg en takamine akkustisk, men den ligger på hytta, kan jo ikke tilate meg å sløve med øvingen når jeg er på ferie;)

mainaxe.jpg

nærmere bildet av hovedøksa

kontran.jpg

viss jeg kaller lespaulen for høvdingen er dette gudfaren.. man kan si mye om basser, men for å få den genuine følelsen av kvalitet må man over på en kontra:):P

gidder ikke å poste rakket mitt, er ikke fornøyd med det, er rakafant for tia men sparer til: fender twinreverb, line6 dl4, boss ds-1, tcelc sfc, vox wah... (satser på det ligger inne iløpet av året)

Link to comment
Share on other sites

Hva er forskjellen du får på lyden med Seymor mikkene og de originale Burstbuckerne( korriger meg om jeg tar feil, men det er det som følger med ikke sant?) ? Litt nysjerrig, vurderer å gå til innkjøp av en Les Paul Standard bare at i Iced T fargen. Flott utstyr forresten. Digger Les Paulen din.

Link to comment
Share on other sites

høyere output, bedre lyd... det meste rett å slett.. slash i gnr har gjort det samme, viss du syns det er relevant, eneste ulempe er at når du skal selge den så mister den kansje litt pris, selv om seymore er dyrere, så er det mange som vil ha det genuint og orginalt..: :?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.