Web Analytics
Jump to content

Tynne plater i lønn og mahogni, for bruk til feks plekterplate


Recommended Posts

Hei!

Noen forslag til hvor man best kjøper sånt? Har litt diverse prosjekter liggende, og det ville vært veldig kjekt med noen plater som kan skjæres til custom plekterplater, deksler osv.

Hva slags tykkelse burde man legge seg på? Mellom 2mm og 4mm? 

Sett litt rundt i butikker som byggmax, maxbo, coop obs bygg osv. Men er ikke helt fornøyd med utvalget der. Kanskje en hobbybutikk eller ligende?

Link to comment
Share on other sites

Tror du må søke på ulike web-shops i utlandet. De få aktørene som driver med slike materialer i Norge selger ikke til privatpersoner.

Men, det er mulig du får hjelp om du henvender deg til et møbelsnekkerverksted.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg fant en britisk side med mahogany og lønn plater på 2.5mm, som har noen igjen på lager som er bredt nok til strat plekterbrett for eksempel. Regner nok med at 2.5mm er kanskje greit nok for plekterbrett som ligger inntil kroppen. Kan kanskje ta å lime på noen små biter på innsiden her og der som forsterkning, Justin Case.

Tok å målte en strat kopi plekterbrett og en liten epiphone bak-deksel, og så at de begge var på 2mm, så det ser ut som det er standard tykkelse på sånne plastikk plater.

Kanskje det er litt overflod på lengdene her, men butikken sender til norge ihvertfall.

https://www.thewoodveneerhub.co.uk/collections/all/products/mahogany-sapele-constructional-wood-veneer

https://www.thewoodveneerhub.co.uk/collections/all/products/maple-constructional-wood-veneer

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.