Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Award Session komboforsterker


Anbefalte innlegg

Jeg driver og sikler på denne, men den har ikke kommet enda.

Den kan kun bestilles fra Storbritannia så vidt jeg vet.

 

Award Session. Amplifiers - Speakers - Guitar Cables - Patch Cables - Pedal Board Cables - Mic Cables - Speaker Cables - Accessories

Session BigDog combo

New 'BigDog:45' amp coming soon!

One carcass size only: 62.2 x 52.2 x 23.5/26cm
2x10", 1X12", 2x12" & 1x15" versions
Ideal pedal platform - BIG tone depth
Details to be announced soon

Det er en transistorkombo på 45W

Jeg lurer på om den er bedre enn den jeg har fra før.

En Polytone Mini-Brute I

A22B31B2-A560-451E-96C3-6588F37C3FE9.jpg

Denne er også på ca. 40-45W siden det er en 8 ohms Celestion høyttaler i den.

Endret av Gitarcowboy
La til tekst.
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brute er vell ansett for å være en veldig bra transistor amp. Hvorfor ikke vurdere en rør amp? Så har du litt mer å velge imellom rent lydmessig. En hot rod deluxe er et ganske safe bet

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, Brute har et godt rykte blandt jazzmusikere ihvertfall.

En jazzmusiker på et amerikansk forum skrev at alle sjangere høres bra ut på den.

 

Rørforsterker har jeg tenkt på, men med dagens rivende utvikling innen digital teknologi og dyre rør, så velger jeg å hoppe over det aspektet.

Jeg er veldig fornøyd med transistor.

Transistorteknologien har også blitt bedre de siste årene visstnok.

Om den er bedre enn i Randall Commander II (ca. 1978) og gamle Polytone er uvisst.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Rør er ikke særlig dyrt når man tar i betraktning hvor sjelden man bytter dem. Med mindre du er angus young og svir av et sett hver kveld så holder de lett 5+år, ofte lengre. 

Modellerings forsterkere er på vei opp og låter veldig bra, men det er en computer, og alle computere går ut på dato etter hvert. 

Transistor forsterkere har aldri tatt helt av, og vil tro modelleringsamper tar største biten av det markedet. 

Hadde jeg vert deg, så hadde jeg enten kjøpt en bra røramp, eller en bra modelleringsamp, mtp du allerede har en bra transistor amp.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
  • Gjør mine første spede forsøk med opptak fra mikrofon, men opplever mye støy. Noe jeg gjør feil, eller er det rett og slett en "defekt" mikrofon? Mikrofon er en brukt MXL 770 kondensatormikrofon. Lydkort er et nytt Focusrite 2i2. DRW er Garageband (iMac). Lydkortet ser ut til å fungere som det skal, og ja jeg bruker 48v. Uten det er nivået veldig lavt, hvilket indikerer at det ikke er noe feil med lydkortet. Mikrofonen har -10db funksjon, og den fungerer = redusert nivå når jeg vender over til -10db på mikrofonen.  Når jeg spiller inn fra gitarkabinettet (mic ca 10 cm fra kantoppheng på ht-element) får jeg egentlig tilstrekkelig nivå med gain på lydkortet ca kl 10:30 - 11:00.  Men ved tale/"sang"/akustisk kommer det (for mye) støy fra mic da jeg må ha gain på ca 12:00+ for å få høyt nok innspillingsnivå.  Støyen er jevn sus, som gradvis øker med gain. Ingen brum, pops el.likn - kun sus.  Har ingen annen mic å sammenlikne med. Er det noen innstillinger i Garageband jeg har oversett (er "amatør på dette), eller....? Tips/inspill mottas med takk 🙂
  • Laney er relativt billig og veldig bra, jeg har brukt en GH50 som funker helt supert. Med en 4x12 eller to mangler det ikke noe på volum i alle fall. Det meste av vreng har gått på pedaler, har bare skrudd en halvskitten Malcolm-lyd på ampen. Når det er sagt låter det selvfølgelig veldig fett med en Orange e.l., lånte en OR50 en stund, men jeg kunne ikke rettferdiggjøre prisen når Laneyen var såpass bra   Når vi har reist uten amper står det som regel en Marshall av noe slag på scenen og det er 100% kurant det også. Det er en liten trend gående for spesielle/dyre amper i stonermiljøet, men de aller fleste kjører nok på hva som helst av gamle røramper.   På brettet har jeg wah-boost-fuzz-phaser-digital delay. Fuzzpedaler er en svær jungel å gå seg vill i, men på Youtube får du en god ide om hva du kan vente deg. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.