Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

2 timer siden, mislykketmusikant skrev:

takamine. den som heter ett eller annet-132sc, kanskje.

gamml levin, kanskje

entry level alhambra

cordoba

yamaha

Jeg tenkte med på noe som koster ca 80€ 

Endret av Rottenikken
Lenke til innlegg
Del på andre sider
20 timer siden, mislykketmusikant skrev:

Takk. Men det hjelper ikke med Finn.no. 

Hva med en Fender til 93 euro? Høres det bra ut?

Endret av Rottenikken
Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, mislykketmusikant skrev:

tviler på at det er særlig mye forskjell på yamaha, cort, morgan og fender i den klassen. de er sannsynligvis produsert på samme fabrikk i kina.

Dette er stålstrengsgitaren min. En Cort. Jeg kan ikke få skrytt den nok opp. Den har praktfull lyd. Jeg så at Cort stålstrenger begynner på ca 120€ så det forklarer vel saken for man får jo masse flunka nye stålstrengere til bare 40€. Det ironiske er at jeg fant den på søppelhaugen. Den lå på et bord med ting som skulle kastes. Jeg reparerte og polerte den og monterte forsterker og kjøpte reim. Jeg elsker den gitaren. 

Så hvis en klassisk fender til 93€ låter like bra så er det godt nok for meg. Det er en Fender FC-1 som jeg har i tankene. 

6912608B-0AE5-4949-A01E-7E661BB01854.jpeg

Endret av Rottenikken
Lenke til innlegg
Del på andre sider

den eneste forskjellen som kanskje kan finnes på de forskjellige alternativene i den prisklassen, er garantiordningene. min erfaring er at ihvertfall yamaha og morgan har ganske gode policyer, når det gjelder feil på produkter. vil tro at dette også gjelder fender, men litt research på området ville nok vært på sin plass.

det er noen merker som er kjent for å være dårlige på kundeservice. det verste, slik jeg har fått med meg, er behringer. mulig jeg tar feil her, men slik jeg har skjønt det, er de svært vanskelige å ha med å gjøre, om noe viser seg å være feil på produktet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.