Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Heisann. Har en Tele der haksmikken er så godt som støyfri, men bromikken støyer mye. Den blir dog helt støyfri om tonekontrollen er på null, eller om jeg tar i metallplaten pottene er festet i/jackutgang. Det er ingen jording til broplaten, som ikke er original. Når jeg tar en metallbit mellom broen og kontrollposten er alt stille. Er det da en god ide å lodde en jordingskabel mellom platene? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, det er den. Ser slik ut

(Herre. Ser hva som ble skrevet i går. Autokorrektur er noe tøys. Imponerende at du har klart å tyde hva jeg egentlig spør om) Kontrollposten? Kontrollplaten! Den støyer ikke når det er forbindelse mellom metallet i de to platene. Jeg er klar over at metallskruene vanligvis er jording, men kan det være at det er for mye plast i mikrammen her?

Screenshot_20200510-102508.png

Endret av Mad Season
Lenke til innlegg
Del på andre sider
52 minutes ago, Mad Season said:

Den blir tilnærmet støyfri med en kabel mellom platene.  Merkelig.

Da er det nok ikke jordet skikkelig, eller fordi du holder denne kabelen selv med fingrene dine?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, blaamann skrev:

Da er det nok ikke jordet skikkelig, eller fordi du holder denne kabelen selv med fingrene dine?

Er nok jordingen som ikke er gjort godt nok. Har ikke kroppen i kontakt med gitaren, og støyen er borte når jeg har kabelen montert. Har lagt den i klem mellom toggle og platen, samt festet i fjærene på pickup-skruene. Funker godt nå. Vurderer å bytte bro, så vil ikke lodde enda. 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.