Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

NGD: Brukt VYPER Tube 120, men mangler kabel til fotbrett!


Anbefalte innlegg

Denne her dukket plutselig opp i autosøket på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=170174298

Jeg visste ikke at de hadde en rørutgave av denne en gang. Dessverre ingen VIP, men det blir gøy å høre. Eneste catch er at den mangler kabel mellom fotbrett og amp. Er det noen steder som kan ha disse for rimelig kjapp levering? Er 8-pins skjønner jeg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Alltid gøy å kombinere to hobbyer. Selger kjørte til Starmoen på Elverum med ampen, og vi fikk plukket den opp med sportsfly 😄 Den så helt ny ut, fotbrettet var mer brukt.

Ingen kabel til pedalbrettet, men jeg fikk tak i en 7-pins kabel som lignet. Det viste seg at den bare manglet midtre pin, som ut fra skjemaet var jord. Pinnene på fotbrett og forsterker gikk begge rett til chassis, så da var løsningen grei: Kabel fra pedalchassis til ampchassis. Til det kommer en ordentlig kabel, vel å merke.

Må si at denne ampen låter overraskende bra på ganske lavt volum, til tross for sine 120w (wtf skal jeg med det?!?). 

Jeg skjønner at folk sier at disse Vyper-forsterkerne er rimelig hemma uten fotbrett, for det er prikken over i'en. Sweep-pedalene trengte også noe justering og oppmyking av gummi for tåknappen, men det var fort gjort.

IMG_20200426_132100.jpg

Endret av larseko
 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Stemmer det, ja. Selger sa han ville sende etter, men tror det når jeg ser det. Venter uansett et par uker, siden løsningen jeg mekket funker greit. Og det er litt av en forsterker, i grunn. Funker overraskende bra på soverommet også. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.