Web Analytics
Jump to content

NGD: Brukt VYPER Tube 120, men mangler kabel til fotbrett!


larseko

Recommended Posts

Denne her dukket plutselig opp i autosøket på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=170174298

Jeg visste ikke at de hadde en rørutgave av denne en gang. Dessverre ingen VIP, men det blir gøy å høre. Eneste catch er at den mangler kabel mellom fotbrett og amp. Er det noen steder som kan ha disse for rimelig kjapp levering? Er 8-pins skjønner jeg.

Link to comment
Share on other sites

Alltid gøy å kombinere to hobbyer. Selger kjørte til Starmoen på Elverum med ampen, og vi fikk plukket den opp med sportsfly 😄 Den så helt ny ut, fotbrettet var mer brukt.

Ingen kabel til pedalbrettet, men jeg fikk tak i en 7-pins kabel som lignet. Det viste seg at den bare manglet midtre pin, som ut fra skjemaet var jord. Pinnene på fotbrett og forsterker gikk begge rett til chassis, så da var løsningen grei: Kabel fra pedalchassis til ampchassis. Til det kommer en ordentlig kabel, vel å merke.

Må si at denne ampen låter overraskende bra på ganske lavt volum, til tross for sine 120w (wtf skal jeg med det?!?). 

Jeg skjønner at folk sier at disse Vyper-forsterkerne er rimelig hemma uten fotbrett, for det er prikken over i'en. Sweep-pedalene trengte også noe justering og oppmyking av gummi for tåknappen, men det var fort gjort.

IMG_20200426_132100.jpg

Edited by larseko
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Stemmer det, ja. Selger sa han ville sende etter, men tror det når jeg ser det. Venter uansett et par uker, siden løsningen jeg mekket funker greit. Og det er litt av en forsterker, i grunn. Funker overraskende bra på soverommet også. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.