Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

NGD - Takamine PT - 05E 1986-modell


Anbefalte innlegg

Impulskjøp etter at den forrige Takaminen ble erstattet av en Martin. Fant denne søndag formiddag på finn.no. Slo til. Kom i posten i går, men rakk ikke hente den før i dag. Den er brukt en del, og har sikkert godt av en båndslip. Tok skjegg, polerte opp, oljet og rengjorde, byttet strenger og testet den ut. Utrolig fin og klar lyd i den. Har 11-50 på den. Den er bra satt opp, trenger bare litt etterstramming i halsen. 14 bånd, nett og liten kasse. Utmerket til fingerspill. Blir et godt tilskudd til Martin og Måken (som ligger i "Dagens gitar"). 

Fulgte med en tidsriktig, men aaaaaallt for stor Morgan-kasse. 

Screenshot_20200401-113050.png

Endret av Mad Season
Bilde må jo med, mann!
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Skrevet (endret)

Det er forresten en veldig behagelig hals på denne. Sånn lett V-formet med litt tykkelse. Men den er smal, og 1.-strengen er veldig nær kanten oppe ved de første båndene. Trenger å venne meg litt mer til den.

Endret av Mad Season
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg kommer til å få en Gibson Slash Les Paul Standard 2020 (i nyyyydelig Anaconda Burst) til jul. Men den har ikke weight relief. Jeg har aldri holdt i en Les Paul som ikke har det, så jeg aner ikke hva jeg kan forvente meg. Det eneste jeg er sikker på er at jeg nok må sitte når jeg spiller.  Jeg har en Les Paul Faded 2017, på 3,2 kg. Den kan jeg stå med i 30-40 minutter, men jeg er nybegynner (tok pause i et par år), og synes det er så vanskelig å treffe de riktige strengene når jeg står. Han jeg øver med spiller akustisk gitar, og sitter. Dermed blir det til at jeg også sitter når vi er sammen. Om noen har tips til plekterteknikk tar jeg imot med glede!       
  • Hei Endt hvordan går det med amp bygge prosjektet? Jeg har akkurat bestilt et 18W Plexi byggesett fra ampmaker.uk Jeg har printa ut bygge manualen, leser litt hver kveld og gleder meg som en unge. Venter litt med eff loop settet...
  • Nei, men jeg har mutterhylser, men det ser det ut som om du har fått tak i 🙂 Fint kabinett!
  • Grattis! Virker fete de der! 🙂
  • Har i senere tid hatt litt løselige tanker om å ha én gitar i tillegg til Strat´ne, men egentlig ikke funnet noe som har trigget kjøpelyst - uten at det har vært (alt) for dyrt. Men for et par uker siden kom jeg over en YT-snutt der Jared James Nichols demonstrerte Epi´s versjon av hans Old Glory.  Da begynte det å klø litt. Det helt enkle nedstrippede konseptet med kun én P-90 og det litt "bøllete" designet tiltalte meg. Så da måtte jeg innom posten og hente pakke i dag:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.