Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Driver og kikker etter en sånn en nå - med inngang til gitar og mikrofon (og tar gjerne flere innganger også,om det finnes). 

Så lurer jeg på om noen her har noen erfaringer. Gikk akkurat glipp av en billig tanglewood t6 på Finn, som jeg har et GOT inntrykk av ut fra det jeg har lest.

så dukka det opp en fryktelig billig Morgan d60. Noen som har prøvd denne? Alt jeg har prøvd av morganinstrumenter synes jeg låter som billig drit, men denne er jo noen år gammel, og vet ikke om de har hatt noen produkter av noe slag opp igjennom som faktisk har vært brukandes? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har hatt flere modeller av merket AER. De låter fint til halvakustisk/archtop og de har en ganske imponerende artist-stall. Minste modell heter Alpha. Den har to innput, hvorav en har 48v phantom power. Det er et eq-stack på deling og den har en helt grei digital romklang. AER har et stort utvalg i modeller, så sjekk ut nettet og hjemmesiden for mer info.
De dukker opp brukt på Finn.no innimellom.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde nettopp en billig Morgan AC20R som er produsert under fler merker (samme forsterker bare andre logoer.) Den var ikke brukbar, Den susa noe helt vanvittig, og med reverb og chorus susa det enda mer.

Morgan.jpg.0c52ad518fd91ad53c778603aabfd6ad.jpg

Tror de større av Morgan er av bedre kvalitet.

Hadde på siste halvdel av 90-tallet en Crate Acoustic CA60D. Bygde flightcase til den i kryssfinér og kledte flighten med skumgummi, pussa og lakkerte den, satte på beslag, hengsler og hengelås. Den ble solgt aaalt for billig (25 % av det den var verdt) på QXL pga akutt pengemangel i 2001. Den var jeg veldig fornøyd med. Enkle effekter både til vokal og gitar, og både pent utseende, pen lyd og mye lyd.

Bilde stjålet på nett:
crate.jpg.d308bca828e0971c2a59edf58937cf1b.jpg

Min:
crate2.thumb.jpg.d125c71f673aee0f389b10799706cb95.jpg

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Roland sine AC40/60/90 er verd å sjekke ut. Har en AC60 som låter nydelig med kassegitar. Den har et lite knippe nyttige effekter, og bla a SUB Out som er nyttig hvis man trenger mer "trøkk".

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra  https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
  • Da er det bare å prøve seg frem med andre ord.  
  • Deter ikke noe fast antall; det kommer helt an på pedalene. Av og til får du dårligere lyd av én pedal, andre ganger kan du plassere tjue etter hverandre uten å merke noe lydmessig tap. Noen pedaler er bufret, andre er true bypass. Buffer kommer også i et utall "kvaliteter". Noen digitale pedaler konverterer signaley ditt til digitalsignal og tilbake til analog, selv om pedalen er av. True bypass er kanskje "best" på papiret, men ikke nødvendigvis i praksis, fordi du får signaltap når signalet ditt må passere for langt uten forsterkning (f.eks. et buffer). Det tryggeste vil alltid være å bruke en loop switcher, gjerne med input og output buffer, men i de fleste tilfeller kan du fint plassere i alle fall ti pedaler etter hverandre uten nevneverdige tap.
  • Satt her og spekulerte litt. Hvor mange pedaler kan man sette i serie før man får lydmessig tap?
  • Er vel forskjell på LED og "sparepærer" ? Det er led pærene som holder i to dager her...
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.