Web Analytics
Jump to content

Akustisk gitarkombo


Bolivar

Recommended Posts

Driver og kikker etter en sånn en nå - med inngang til gitar og mikrofon (og tar gjerne flere innganger også,om det finnes). 

Så lurer jeg på om noen her har noen erfaringer. Gikk akkurat glipp av en billig tanglewood t6 på Finn, som jeg har et GOT inntrykk av ut fra det jeg har lest.

så dukka det opp en fryktelig billig Morgan d60. Noen som har prøvd denne? Alt jeg har prøvd av morganinstrumenter synes jeg låter som billig drit, men denne er jo noen år gammel, og vet ikke om de har hatt noen produkter av noe slag opp igjennom som faktisk har vært brukandes? 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt flere modeller av merket AER. De låter fint til halvakustisk/archtop og de har en ganske imponerende artist-stall. Minste modell heter Alpha. Den har to innput, hvorav en har 48v phantom power. Det er et eq-stack på deling og den har en helt grei digital romklang. AER har et stort utvalg i modeller, så sjekk ut nettet og hjemmesiden for mer info.
De dukker opp brukt på Finn.no innimellom.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde nettopp en billig Morgan AC20R som er produsert under fler merker (samme forsterker bare andre logoer.) Den var ikke brukbar, Den susa noe helt vanvittig, og med reverb og chorus susa det enda mer.

Morgan.jpg.0c52ad518fd91ad53c778603aabfd6ad.jpg

Tror de større av Morgan er av bedre kvalitet.

Hadde på siste halvdel av 90-tallet en Crate Acoustic CA60D. Bygde flightcase til den i kryssfinér og kledte flighten med skumgummi, pussa og lakkerte den, satte på beslag, hengsler og hengelås. Den ble solgt aaalt for billig (25 % av det den var verdt) på QXL pga akutt pengemangel i 2001. Den var jeg veldig fornøyd med. Enkle effekter både til vokal og gitar, og både pent utseende, pen lyd og mye lyd.

Bilde stjålet på nett:
crate.jpg.d308bca828e0971c2a59edf58937cf1b.jpg

Min:
crate2.thumb.jpg.d125c71f673aee0f389b10799706cb95.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.