Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jakter min gamle Gibson Flying V


Anbefalte innlegg

Hei.

Jakter min gamle gitar. Gitaren er en Gibson Flying V Faded. Denne ble solgt til en kar i Oslo ca 2010/2011(noe usikkert) og jeg bodde da på Ljabru. Han som kjøpte den prøvde gitaren på forsterkeren som er avbildet. Dette er eneste bildet jeg klarer å oppdrive av den. Evt. kjennemerker vil være et klistremerke bak på halsen fra Musikktorget i Skien og tunere som var byttet slik at man kan låse strengen. Solgte den med orginal gibson gigbag Gitaren ble kjøpt ny på Musikktorget ca. 2004. Hvis noen har info om hvor den kan befinne seg så er jeg interessert i komme i kontakt med vedkommende for å evt. kjøpe den tilbake.

DSCN0304.JPG

Endret av Thomas1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Disse ble produsert i 2002-2003 (iflg Google) og er lett gjenkjennelig pga månemarkeringer på mørkt Ibenholt gripebrett. Tipper den er dermed mye enklere å spore opp.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

På ‎17‎.‎02‎.‎2020 den 15.35, MartheyG skrev:

GIbson Flying V Crescent Moon eller noe heter den vel, da. Hadde ikke @Sugardaddy65 en slik en tidligere? 

Jeg har 2 stk. liggende . Kjøpt i USA før krona raste . Den ene er strøken og den andre er pen stand . Begge har Gibson kasser . De stiger i pris på Reverb/Ebay ( så en til 11k ) , men har sett noen få til ca halv pris i Norge .

Pen svarte ebony fretboards med crescent moon inlays . Det kom ut noen på slutten med Ebony/dot inlays da Gibson var tom for crescent moon inlay fretboards . Det er finere tykkere blankere  "lakk" på disse gamle faded i forhold til nyere og generelt bedre kvalitet . Halsene er bedre . 498t 500t pickups som er vanlig på Flying V . Begge har tophat knotter - jeg har ikke byttet de , så de kom muligens med de originalt......Begge er 2002 .

Prøvde å få tak i svart 3-ply brett til en av de , men klarte ikke å finne en som passer til ok pris .

DSCN8657.JPG

DSCN8667.JPG

DSCN8688.JPG

DSCN8693.JPG

Endret av Sugardaddy65
 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Blir nok ikke de første som ryker ut og får uansett så lite for de i Norge nå .

Jeg har sett en lik på Finn for ikke så lenge siden som jeg tror var billig priset . . Så det finnes noen av de her I Norge .

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Denne har jeg lagret på Finn .

Det er samme gitar men med dot inlays istedet for moons . Ebony fretboard .

Står navn og tel der så går sikkert an å spore den opp . Jeg klarer ikke å huske om det kun er SG jeg har sett eller noen Flying V med crescent moon inlays .

 

faded flying v dits.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Sugardaddy65 skrev:

Denne har jeg lagret på Finn .

Det er samme gitar men med dot inlays istedet for moons . Ebony fretboard .

Står navn og tel der så går sikkert an å spore den opp . Jeg klarer ikke å huske om det kun er SG jeg har sett eller noen Flying V med crescent moon inlays .

 

faded flying v dits.jpg

En bekjent av meg som har den gitaren nå. 

IMG_20200221_094406_255.jpg

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Cool! Uten bellycut og arm contour (på godt norsk) funker ikke tele for meg. Nesten som en slags Charvel-tele?
  • en gledelig nyhet, da de har et veldig godt rykte (iflg mandolincafe, og andre), og et stort sortiment, spesielt innen archtop gitarer og folk instrumenter. spesielt i mandolinfamilien er sortimentet gledelige nyheter for oss som vil ha mid-range kvalitet instrumenter. en gledens dag. archtop gitar sortiment: https://www.4sound.no/101010_elektrisk#/manFilters=2244&pageSize=6&viewMode=grid&orderBy=0 mandolinfamilie (tilogmed mandocello. med pickup) : https://www.4sound.no/103020_mandolin#/manFilters=2244&pageSize=6&viewMode=grid&orderBy=0
  • https://www.youtube.com/watch?v=6BS2HsQ4Byo&feature=emb_logo https://www.gitarhuset.no/strengeinstrumenter-amper-effekter/gitar---and--bassforsterkere/til-el-gitar/duesenberg/duesenberg-berlin-amp-top-45w-custom-finish-rusty-steel-dtop-berlin-rs-p0000177603   noen som har fått testet denne? 6l6, bjørkefiner cab, handmade in germany.... mye som høres riktig ut her, må jeg si. håper de får den her i bergen etter hvert. hadde vært veldig moro å få prøvd.
  • Fortår det slik at du er ute etter å kunne splitte hver humbucker og få "single coil" på de.Hvis du gjør det slik som på tegningen får du ingen lyd i det hele tatt,da du bryter kretsen med bryteren. Det du gjør istedet er å ta ut jord der du har plassert bryterne dine.Forøvrig trenger du bare en bryter,ikke to. En slik som denne:https://www.gitarist.no/products/2-veis-minibryter-krom-on-on Her er et par prinsippskisser på hvordan det funker: Gitarelektro er veldig enkelt,signalet går fra "hot" på jackpluggen,gjennom valgt pickup og tilbake til "ground" på den samme pluggen.Underveis har du potmetere og kondensatorer som kan blø av signalet eller deler av signalet til jord på ulike steder,og få variasjoner i volum og tone. Miniswitchen jeg linket til gjør dette,den tar ut jord etter den første coilen. Hagstrøm Super Swede har f.eks.en slik løsning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.