Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Regrets, I've had a few ! But then again ... 

Jeg hadde en RS Guitarworks Tele som jeg solgte til @Truckstop Chuckie i 2014'ish ... hvor er den nå ? (og hvorfor solgte jeg den ??? .... 😕 )
Husker Vintagegitar hadde en som hette noe med '54 slab'-et eller ant også ... Mener jeg hørt/sett om den her inne også ? 

Så husker jeg det lå en d**ttøff RS Guitarworks Precision Bass ute på Finn i fjor en gang ! Mener det var i Kristiansund området ? 
Edit : Her er den jo ! : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=133191951.  🙂 
Er det noen RS Guitarworks eiere her inne ? 

RS_TweedTwang.jpg

Endret av juzzizhow
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener VG hadde to av denne inne i sin tid med litt forskjellig halsprofil og vekt, ellers like å se til. Jeg hadde en av dem en stund, husker ikke om det var den gamle din eller den andre. Var uansett veldig bra gitar. 

 

DSC_0442.JPG

Lenke til innlegg
Del på andre sider
15 minutes ago, Hanspanzer said:

Mener VG hadde to av denne inne i sin tid med litt forskjellig halsprofil og vekt...

DSC_0442.JPG

Jepp ! Min gamle hadde mer V-profil, og den '54'en hadde vel mer "baseball bat" type hals ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
22 minutes ago, aeklette said:

I den forbindelse, hvor ble det av alle Linhof'ene?

 

Mener det var en Linhof til salgs på Finn i fjor en gang ... Refinish og installert B-Bender ? Østfold et sted om jeg ikke husker helt gæli da ? 
Eller var det en Vinetto ?? 

ja ... Vinetto ja : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=130025065

Endret av juzzizhow
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, aeklette skrev:

I den forbindelse, hvor ble det av alle Linhof'ene?

 

Jeg har hatt tre innom. Den ene har jeg fortsatt våte drømmer om. Det er ikke mye jeg angrer på men å selge den skulle jeg ikke gjort. 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 10.1.2020 den 8.38, Truckstop Chuckie skrev:

Jeg lurer på om ikke den jeg kjøpte av deg @juzzizhowgikk videre til @Fano-man? Knall sak. Den @Hanspanzerhadde har også vært innom i hvert fall et annet medlem her. Mener det også stemmer at det kun var et eksemplar av hver blackguard Vintagegitar hadde inne.

Stemmer nok det. Jeg har hatt begge RS Real 50 blackguard i hus. Den ene hadde en 56’V hals og den andre mer balltre hals.
Den med balltre hals var forholdsvis tung. Jeg solgte den for ca et halvt år siden til østlandet. Den med V-hals (som jeg kjøpte av @Truckstop Chuckie) er ennå her på Jæren hos en kompis 👍

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har Seymour Duncan Blues Set (SH1) i min Classic. Veldig allsidige pickups til alt fra blues, rock og 80 talls metal. Vintage output, veldig åpen og en del mids/diskant. JB er jo et fint valg også, disse takler mye tyngre sjangre og solospilling med mye vreng. Spørs litt hvor mye output du trenger.  Jeg spilte på 500T tidligere. Da slet litt med feedback når jeg spilte i band med en del volum. Men mulig de kan temmes med lav høyde, som forslått 😊  Vurderer selv å prøve ut BKP Emerald på sikt. 
  • Hei, som ny på forumet starter jeg en tråd som sikkert de aller fleste har startet en gang. Jeg er på utkikk etter ny gitar men har litt paranoia for covid så vil helst unngå å dra på en fysisk butikk for å ta på samtlige, selv om dette helt klart er den beste fremgangsmåten... Uansett så vil jeg oppgradere fra den gitaren jeg har i dag som er en Ibanez V50NJP. En gitar jeg har lært meg mye på men nå synes jeg tiden er inne for å legge i mer. Det jeg vil ha er en westerngitar med cutaway i heltre, gjerne med mic. Gitaren bør ha god topp og bunn så jeg kan synge med. Når det kommer til budsjett er jeg litt fleksibel men vil unngå å bruke noe særlig mer enn 15K men kan godt koste langt mindre. Trenger ikke være ny.   Noen spesifikke anbefalinger hvilke jeg bør se etter?
  • 496r funker overraskende bra i bridge spør du meg. Hva med å teste det sammen med en 490 i neck?  Verd et forsøk før du evt handler inn noe nytt. 
  • Jeg bor i lillestrøm område, tar gjerne i mot forslag på billige gitartechs om du har kjennskap til disse rundt her.  Har forsåvidt gjort rengjøring, oljing og strengskifte på andre gitarer selv, så dette trenger jeg sikkert ikke betale for. Båndsliping har jeg ikke vært borti. Kan det være aktuelt å bytte sadel? Ser at min har samme høyde over alle strengene, i motsetning til min akustiske, men vet ikke om dette er negativt i og for seg.
  • Kjøpte pakken fra York, men har ikke fått implementert dem enda. Testet riktignok litt mer med IR som forrige eier la inn, merker at man kan få ganske bra lyd med litt tweaking her. Enkelt å utforske og tweake med HX Edit. Testet også med eksterne overdrives, og syns de gjorde nytten! Alt i alt, fin liten sak 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.