Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Regrets, I've had a few ! But then again ... 

Jeg hadde en RS Guitarworks Tele som jeg solgte til @Truckstop Chuckie i 2014'ish ... hvor er den nå ? (og hvorfor solgte jeg den ??? .... 😕 )
Husker Vintagegitar hadde en som hette noe med '54 slab'-et eller ant også ... Mener jeg hørt/sett om den her inne også ? 

Så husker jeg det lå en d**ttøff RS Guitarworks Precision Bass ute på Finn i fjor en gang ! Mener det var i Kristiansund området ? 
Edit : Her er den jo ! : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=133191951.  🙂 
Er det noen RS Guitarworks eiere her inne ? 

RS_TweedTwang.jpg

Endret av juzzizhow
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener VG hadde to av denne inne i sin tid med litt forskjellig halsprofil og vekt, ellers like å se til. Jeg hadde en av dem en stund, husker ikke om det var den gamle din eller den andre. Var uansett veldig bra gitar. 

 

DSC_0442.JPG

Lenke til innlegg
Del på andre sider
15 minutes ago, Hanspanzer said:

Mener VG hadde to av denne inne i sin tid med litt forskjellig halsprofil og vekt...

DSC_0442.JPG

Jepp ! Min gamle hadde mer V-profil, og den '54'en hadde vel mer "baseball bat" type hals ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Akkurat nå, juzzizhow skrev:

Jepp ! Min gamle hadde mer V-profil, og den '54'en hadde vel mer "baseball bat" type hals ?

Var nok "54 jeg hadde da. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
22 minutes ago, aeklette said:

I den forbindelse, hvor ble det av alle Linhof'ene?

 

Mener det var en Linhof til salgs på Finn i fjor en gang ... Refinish og installert B-Bender ? Østfold et sted om jeg ikke husker helt gæli da ? 
Eller var det en Vinetto ?? 

ja ... Vinetto ja : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=130025065

Endret av juzzizhow
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, aeklette skrev:

I den forbindelse, hvor ble det av alle Linhof'ene?

 

Jeg har hatt tre innom. Den ene har jeg fortsatt våte drømmer om. Det er ikke mye jeg angrer på men å selge den skulle jeg ikke gjort. 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 10.1.2020 den 8.38, Truckstop Chuckie skrev:

Jeg lurer på om ikke den jeg kjøpte av deg @juzzizhowgikk videre til @Fano-man? Knall sak. Den @Hanspanzerhadde har også vært innom i hvert fall et annet medlem her. Mener det også stemmer at det kun var et eksemplar av hver blackguard Vintagegitar hadde inne.

Stemmer nok det. Jeg har hatt begge RS Real 50 blackguard i hus. Den ene hadde en 56’V hals og den andre mer balltre hals.
Den med balltre hals var forholdsvis tung. Jeg solgte den for ca et halvt år siden til østlandet. Den med V-hals (som jeg kjøpte av @Truckstop Chuckie) er ennå her på Jæren hos en kompis 👍

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • så da blir albumet gitt ut på 15ips spolebånd og en god pressing på lp? alltid moro med helanaloge innspillinger.
  • Da er vi i gang med miksing og mastring av nye låter på analogt utstyr. Kosekrok😀
  • Men da tror jeg går for Behringer interfacet, blir perfekt for mitt bruk i såfall. Slipper også å kjøpe inn ekstra som DI boks å slikt. 
  • Jeg er ikke ekspert, men det er stort sett slik: Line-in er for "line level" signaler, som f.eks. fra et keyboard. ignalet fra en gitar er "instrument level", som er mye lavere, og har også høy impedans (forkortet "Hi-Z"). Slike signaler behøver litt hjelp for å få nok signalstyrke til å spilles inn på et komfortabelt nivå. Her kan du enten bruke en DI-boks (helst aktiv), som har som eneste oppgave å ta et svakt, og gjerne høy-impedans (Hi-Z), signal og konvertere det til line level. Hi-Z-innganger i et interface benytter preampen i inngangen til å øke signalstyrken på instrumentsignalet. Hvis du plugger et gitarsignal i en vanlig line-in risikerer du å måtte øke volumet kraftig inne i DAWen din for å få et akseptabelt volum på innspillingen, og det gjør også at du øker nivået på all bakgrunnsstøyen som ble spilt inn samtidig. Ikke optimalt. Boss-brettet ditt har nok mulighet til å pushe ut et mye kraftigere signal enn et vanlig gitarsignal, og antakelig også med lavere impedans, men det er likevel ikke sikkert den leverer nok signalstyrke til å plugge rett i en linjeinngang. Behringer-interfacet som @Audun linket er nok et veldig fint alternativ for en lav pris hvis du trenger fire inputs der alle kan enten benyttes til mikrofoner eller gitarsignaler. Alle fire inputs har mic-preamps og kan settes i Hi-Z modus, og etter hva jeg har hørt og lest så er Behringer-interfacene helt kurant på kvalitet, og stort sett uslåelige på pris.
  • Usikker på hva jeg trenger faktisk. Når er det man har behov for preamp og line in? Tanken var å finne en boks som kan ta inputs fra gitar, bass og kanskje 2 mikrofoner. Som jeg lett kan bruke med mine effekt pedaler, har headphones output og samtidig ha støtte for flstudio. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.