Web Analytics
Jump to content

Anbefal meg en sustainer.


Mad Season

Recommended Posts

Snart jul. Ønsker meg litt mer sustain i øksene. Er det den blå Boss-pedalen som er bieknær, eller er det bedre alternativ der ute? Bruker nå et M50 Boss-brett. Det er jo fullstendig overkill bare for å få litt mer sustain. Resten av effektene i brettet er jo fullstendig ute på bærtur. 🍓

Link to comment
Share on other sites

Tenker også at 500 er ok. Men frakten på slike bokser er jo det som holder posten i bussen for tiden. Må være det de tjener mest på. Koster pokker meg over en hundrings. Ja ja. Får prute litt på pris eller vente til noen nær meg får for seg å selge en sustainer. 

Link to comment
Share on other sites

Ble 500,- ink frakt. Da er det jo ok. Går for det. Så kan vi ha clean med litt sustain også. Det er jo månedsvis med sustain gjennom andre pedaler (reveb, OD, fuzz, flanger, fandens oldemor), men vil ha litt å gå på helt clean også. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.