Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Jeg trenger Leslie-effekt på et par låter, men orker ikke punge ut for de virkelig gode pedalene. Har nå en billig TC Electronic Vibraclone, som jeg ikke synes gjør jobben skikkelig. Altfor mørk i klangen, for lav output, for mye støy. Vurderer Nux Roctary istedenfor. Har noen erfaring med den? Vanskelig å dømme ut fra diverse YouTube-demoer. Eventuelt tips om andre rotary-pedaler som ikke koster skjorta? Jeg er ikke interessert i UniVibe-kloninger, bare digitale pedaler som emulerer roterende høyttaler.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
51 minutter siden, Hanspanzer skrev:

Har ikke testet selv men synes denne låter fint til en ok pris.

Tusen takk for tips! Ja, den låter absolutt greit og ser rimelig solid ut. Skal sjekke den ut nærmere, har god erfaring med Danelectro-pedaler fra før. Det virker som ramping-funksjonen er merkelig treg, men det er ingen absolutt dealbreaker for meg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
18 minutter siden, Audun skrev:

T.C Electronics har Vibraclone som er ganske rimelig. Har ikke prøvd den selv.

Jeg har en Vibraclone på brettet nå, og er ganske misfornøyd med den. Den kutter bort altfor mye diskant (og litt for mye bass), har for lav output (uten justeringsmulighet) og genererer for mye støy. Men takk likevel.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 minutter siden, Arkadian skrev:

Jeg har en Vibraclone på brettet nå, og er ganske misfornøyd med den. Den kutter bort altfor mye diskant (og litt for mye bass), har for lav output (uten justeringsmulighet) og genererer for mye støy. Men takk likevel.

Det skrev du ja... 🤐

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
11 minutter siden, Griffin skrev:

Joe Bonamassa bruker vel en Way Huge Blue Hippo MkII for tiden... burde gå å få tak i for en grei penge om det er noe for deg.

Sjekk ut v/ca. 43 minutters merke

Jøss, den låter faktisk overraskende bra! Til tross for at det nominelt er en chorus, og ikke en rotary-effekt. Det må være den beste analoge rotary-emuleringen jeg har hørt, iallfall. Tro om jeg ikke skal ha meg en sånn en uansett. Kjente ikke til denne, tusen takk for tips!

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
15 timer siden, mislykketmusikant skrev:

https://www.youtube.com/watch?v=pbvytf9us2w

neo mini-vent. har ikke prøvd den selv, men høres kul ut på videoen, samt at mange tangentfolk sier den er suveren sammen med hammond-kloner. vet ikke hvor man finner den, eller hva den koster.

Den er en nedstrippet versjon av Neo Ventilator II, som er en av de beste på markedet. Men prisen er 3211 kroner + frakt (Evenstad Musikk), og det er litt mer enn jeg har tenkt til å legge i dette.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Prisene på Gibson har jo skutt i været, både nytt og ikke minst brukt. Nå som Murphy lab snart slipper sine kreasjoner, tror jeg det kommer noen spinnville priser.    https://youtu.be/QTpEWcjJwdQ Prisene på Collectors Choice og True Historics vil nok fort blekne.  
  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.