Web Analytics
Jump to content

Rotary-tips?


Arkadian
 Share

Recommended Posts

Jeg trenger Leslie-effekt på et par låter, men orker ikke punge ut for de virkelig gode pedalene. Har nå en billig TC Electronic Vibraclone, som jeg ikke synes gjør jobben skikkelig. Altfor mørk i klangen, for lav output, for mye støy. Vurderer Nux Roctary istedenfor. Har noen erfaring med den? Vanskelig å dømme ut fra diverse YouTube-demoer. Eventuelt tips om andre rotary-pedaler som ikke koster skjorta? Jeg er ikke interessert i UniVibe-kloninger, bare digitale pedaler som emulerer roterende høyttaler.

Link to comment
Share on other sites

Forresten, glem Nux Roctary. Har funnet ut at den har buffered bypass, og jeg trenger ikke en buffer midt i signalkjeden som helt garantert er dårligere enn bufferen jeg har i front. Men ethvert øvrig rotary-tips er kjærkomment!

Link to comment
Share on other sites

51 minutter siden, Hanspanzer skrev:

Har ikke testet selv men synes denne låter fint til en ok pris.

Tusen takk for tips! Ja, den låter absolutt greit og ser rimelig solid ut. Skal sjekke den ut nærmere, har god erfaring med Danelectro-pedaler fra før. Det virker som ramping-funksjonen er merkelig treg, men det er ingen absolutt dealbreaker for meg.

Link to comment
Share on other sites

18 minutter siden, Audun skrev:

T.C Electronics har Vibraclone som er ganske rimelig. Har ikke prøvd den selv.

Jeg har en Vibraclone på brettet nå, og er ganske misfornøyd med den. Den kutter bort altfor mye diskant (og litt for mye bass), har for lav output (uten justeringsmulighet) og genererer for mye støy. Men takk likevel.

Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, Arkadian skrev:

Jeg har en Vibraclone på brettet nå, og er ganske misfornøyd med den. Den kutter bort altfor mye diskant (og litt for mye bass), har for lav output (uten justeringsmulighet) og genererer for mye støy. Men takk likevel.

Det skrev du ja... 🤐

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutter siden, Griffin skrev:

Joe Bonamassa bruker vel en Way Huge Blue Hippo MkII for tiden... burde gå å få tak i for en grei penge om det er noe for deg.

Sjekk ut v/ca. 43 minutters merke

Jøss, den låter faktisk overraskende bra! Til tross for at det nominelt er en chorus, og ikke en rotary-effekt. Det må være den beste analoge rotary-emuleringen jeg har hørt, iallfall. Tro om jeg ikke skal ha meg en sånn en uansett. Kjente ikke til denne, tusen takk for tips!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutter siden, CaptainSexy skrev:

Hvis han ikke vil sende med posten så send meg en melding, for dette er typ 10 min unna der jeg bor. :) 

Tusen takk for det! Håper han er sendingsvillig, om ikke, tar jeg deg på ordet. Veldig hyggelig!

Link to comment
Share on other sites

15 timer siden, mislykketmusikant skrev:

https://www.youtube.com/watch?v=pbvytf9us2w

neo mini-vent. har ikke prøvd den selv, men høres kul ut på videoen, samt at mange tangentfolk sier den er suveren sammen med hammond-kloner. vet ikke hvor man finner den, eller hva den koster.

Den er en nedstrippet versjon av Neo Ventilator II, som er en av de beste på markedet. Men prisen er 3211 kroner + frakt (Evenstad Musikk), og det er litt mer enn jeg har tenkt til å legge i dette.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.